Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΝΗΣΟΥ

ΔΙΑΜΑΝΤΙΝΑ  ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ.

Φέτος ο πολ.σύλλογος επέλεξε για  δασκάλα την χοροδ. Αννά Πούλου, για τα παιδικά τρία τμήματα , και η οποία τιμώντας τον χωριό μας και τον σύλλογο,είχε κάνει εδώ τα πρώτα της χορευτικά βήματα..
Τα μαθήματα ξεκίνησαν πολύ δυναμικά ,και με αρκετά παιδιά με τρία τμήματα ,στην πορεία όμως ο αριθμός παιδιών μειώθηκε και μερικοί γονείς δεν ανταποκρινόταν στην οικονομική τους υποχρέωση, και συν τα μεταφορικά της δασκάλας από Σάμη -Πόρο ,ήταν λογικό να συμπτυχθούν δύο από τα τμήματα  σε ένα!
Η Αννά πρότεινε να διακόψει προσωρινά και να επανέλθει στις 15 Ιουνίου για τις εμφανίσεις του καλοκαιριού, αλλά πριν προλάβω να συγκαλέσω Δ.Σ ,  για ενημέρωση ,μας ενημέρωσε ότι αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα!

Λυπάμαι  βαθύτατα για την αποχώρηση της ,διότι είναι μια νέα κοπέλα με πολλά υποσχόμενασαν δασκάλα, αλλά ρίχνω ευθύνες,  σε κακοπληρωτές ,και άδικα κουτσομπολιά ,κ.τ.λ δεν μου αρμόζει.
  Πάντα  δουλεύω εθελοντικά και με πολύ αγάπη ,για δημιουργία, προσπαθώ να προβάλω τούτο το χωριό  που λατρεύω, γιατί όπως πολλοί γνωρίζουν ήταν και ο λόγος που επέλεξα να ζήσω εδώ.

Ο  σύλλογος είναι  ανοικτός και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι ,για να βοηθήσετε και να αναλάβετε και εσείς θέση στο Δ.Σ
σας ευχαριστώ
η Πρόεδρος Διαμαντίνα Παπαδημάτου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου