Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Παιδικές κόντρες Οδυσσέας και οι μνηστήρες




Για το συγκεκριμένο θέμα μας ζητούν να τοποθετηθούμε .
Μα αγαπητοί φίλοι το Σωματείο ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων
την θέση την έχει πάρει από χρόνια , όχι μόνο με λόγια αλά και με διάφορα έγραφα προς στους πρώην δημάρχους και προέδρους και βουλευτές που έχουν περάσει από αυτόν τον τόπο , τα αιτήματα του σωματείου πάντα διεκδικούσαν την προστασία και χώρο ασφαλείς για τα ευρήματα για μια αρχαιολογική έκθεση
Εκτός από πολιτισμικά κειμήλια που σεβόμαστε τα κόκαλα των προγόνων μας , τα βλέπουμε επίσης και υποστηρίζουμε σαν ανάδειξη πολιτισμού για τουριστικοί προβολή του νησιού μας . Η θάλασσα και οι ωραίες παραλίες δεν είναι αρκετές για να ελκύσουμε τον τουρισμό σήμερα.
Είμαστε τυχεροί που η αρχαιολογικές ανακαλύψεις ύστερα από τόσα χρόνια έφεραν στην επιφάνια έστω και καθυστερημένα το θησαυρό που κρυβόταν χιλιάδες χρόνια κάτω από τα πόδια μας .
Εμείς σαν σωματείο πάντα είχαμε και έχουμε άψογη συνεργασία με όσους προέδρους και δημάρχους πέρασαν από το Δήμο μας . Ο ρόλος του σωματείο ήταν και είναι να διεκδικούν και να προτείνουν την καλυτέρευση τις περιοχής για τον τουρίστα και για τους κατοίκους μας .
Αν μερικοί δεν καταλαβαίνουν την θέση μας , μπορούν να επισκεφτούν τα αντίγραφα του σωματείου μας που από δεκαετίες διεκδικούμε τα αυτονόητα ..

Ο πρόεδρος του σωματείου
Γεώργιος Μεταξάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου