Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΕΧΕΙΡΊΑ ΛΟΓΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ??


Οπώς και στην προηγούμενη με Ρωσία -Αρμενια  το ιδιο εργο και φετός

Συρία: Mαίνονται σφοδρότερες μάχες στο Χαλέπι


Προς τα νότια και τα δυτικά τμήματα της πόλης Χαλέπι στη Συρία, φέρεται να κατευθύνονται σήμερα τα άρματα μάχης των δυνάμεων του προέδρου Άσαντ, σε μία προσπάθεια να καταστείλουν τις αντικαθεστωτικές ομάδες της πόλης. 

Πρόκειται για αντεπίθεση προκειμένου να ανακαταλάβουν τμήματα της πόλης που ελέγχονται από τους αντικαθεστωτικούς, ενώ σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οι μάχες που εκτυλίσσονται σε ορισμένες συνοικίες της πόλης είναι εξαιρετικά βίαιες.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του BBC στην περιοχή, οι βομβαρδισμοί χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα έχουν κλιμακωθεί, ενώ στρατιωτικά αεροσκάφη πετούν σε χαμηλά επίπεδα πάνω από την πόλη. 

Παράλληλα, πληθαίνουν τα αιτήματα για την αποστολή ιατρικής βοήθειας στις συνοικίες που εξελίσσονται οι μάχες, ενώ τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters γίνεται λόγος για μυστική στρατιωτική επιχείρηση για την ανατροπή του συριακού καθεστώτος, στην οποία ηγετικό ρόλο φέρεται να κατέχει η Τουρκία. 

Σύμφωνα με το Reuters, η επιχείρηση διεξάγεται σε συνεργασία με το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, αλλά η Άγκυρα έχει τον απόλυτο έλεγχο και έχει αναλάβει τον εξοπλισμό των ανταρτών με οπλικά συστήματα, τα οποία είναι ρωσικής κατασκευής.

Τη βεβαιότητα ότι ο πρόεδρος Άσαντ αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει εξέφρασε, από την πλευρά της η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπαρτμεντ, Βικτόρια Νιούλαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου