Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΝ  ΚΑΙ  ΝΕΑ ΠΟΡΟΥ,, ΤΕΛΙΚΑ   ΙΣΩΣ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ  SITE    ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΣΕ ΣΧΕΣΗ  ΜΕ ΠΟΡΟ  , ΚΑΙ  ΠΟΥ  ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ  ΚΑΤΩΘΙ!!΄,, ΜΑΖΙ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΤΗΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ.






ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Κέρκυρα, 2 Μαίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη ημεδαπή για κατοχή και εμπορία κροτίδων στην Κεφαλονιά
Κατασχέθηκαν περισσότερες από 10.000 κροτίδες
Συνελήφθη χθες (01.05.2013) το πρωί στον Πόρο Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελείου-Πρόνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 35χρονη ημεδαπή για παράνομη κατοχή και εμπορία κροτίδων.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της 35χρονης, διαπιστώθηκε ότι κατείχε παράνομα και διέθετε προς πώληση κροτίδες.
Από την εξέλιξη του ελέγχου εντοπίστηκαν συνολικά στο κατάστημα και σε αποθηκευτικό χώρο αυτού, συνολικά 10.140 κροτίδες..
Η 35χρονη οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.


ΠΗΓΗ  http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang&perform=view&id=27094&Itemid=1104

Η  35χρονη  Ημεδαπή από τον Πόρο Κεφαλονιάς θέλει να διευκρινίσει ,και να ενημερώσει την τοπική κοινωνία του νησιού μας ότι είχα στην κατοχή μου προς πώληση 169 κουτάκια παιδικά αθύρματα (ΝΙΤΡΟ) επί 60 τεμάχια το καθένα τα οποία στο δελτίο τύπου  σε όλα  τα ΜΜΕ προβλήθηκαν ως 10.140 κροτίδες.

Το κάθε  Νιτρο είναι  σε μέγεθος λίγο πιο μεγάλο από σπίρτο το οποίο με τριβή προκαλεί λάμψη και κρότο. Συνολικά η ποσότητα των 169  πακέτων χωράει περίπου στο 1/3 κιβωτίου γάλακτος.
Τα αθύρματα  αυτά  είναι τα μόνα που πωλούνται με τιμολόγιο καταβάλλοντας το ΦΠΑ, σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί σε τύπο κροτίδας και βεγγαλικά.
Είμαι μία ευυπόληπτος πολίτης διατηρώντας γνωστό κατάστημα εντός Πόρου περισσότερο από 12 χρόνια αξιοπρεπώς και χώρις να έχω δημιουργήσει στα 35 χρόνια μου το παραμικρό πρόβλημα ή σκάνδαλο.
Δεν αφήνω όμως το δικαίωμα να διαφθείρει και να προσβάλει το όνομά μου προσπαθώντας να  με ταπεινώσει ηθικά και ψυχικά.
Στις αρχές μου είναι να λύνω τα προβλήματά ου ταπεινά και σεμνά ,και όχι με δημόσια προβολή όπως αναγκάζομαι να κάνω αυτή την στιγμή.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΚΙΑΦΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου