Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER 2013

ΜΕΤΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥ  ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ   ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ!!    Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ   ΑΝΟΙΓΕΙ   ΝΕΑ   ΦΤΕΡΑ  ΣΤΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ! ΔΕΙΤΕ  ΛΙΓΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΦΕΙς,, ΚΑΙ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΚΑΙ  Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER 2013






Στην τοποθεσία San Benedetto del Tronto, Marche.

Kefallinia Beach Soccer Team


(Αυτά περίπου προβλέπονται για το Πρωτάθλημα σύμφωνα με πληροφορίες μας)
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer θα διεξαχθεί με τους όρους που προβλέπονται από την ΕΠΟ υπό την επίβλεψη και τη διοργάνωση τηs ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, σε δύο φάσεις, στην πρώτη των οποίων θα μετάσχουν οι ομάδες υπό μορφή τουρνουά και στη δεύτερη θα μετάσχουν οι πρώτοι στη βαθμολογία των τουρνουά για να προκύψει ο πρωταθλητής της περιόδου 2013.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα επίσημα σωματεία ή ομάδες που θα δηλώσουν μέρος στο πρωτάθλημα πριν την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας. 


Επίσης μία ομάδα από κάθε ΕΠΣ μπορεί να δηλωθεί και να μετάσχει σαν επίσημη ομάδα στο τουρνουά, συμπληρώνοντας των αριθμό των ομάδων με την προϋπόθεση να μην υπάρχει επίσημη άλλη ομάδα από την περιοχή της ίδιας ΕΠΣ.
Κάθε ομάδα πρέπει να δηλώσει από 8 έως 30 αθλητές μέχρι και την ημέρα της κλήρωσης. Οι αθλητές που θα αγωνισθούν πρέπει να φέρουν το δελτίο αθλητικής ιδιότητας της ΕΠΟ, κάρτα υγείας και να είναι γραμμένοι στην τελική λίστα της ομάδας τους.
Για να συμμετάσχει κάθε σωματείο μέχρι τις 22 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή Ε.Μ.Π. το σχετικό έντυπο συμμετοχής, μέσω των ΕΠΣ, στις οποίες κάθε ομάδα ανήκει.
Για τις ομάδες πρέπει υποχρεωτικά να αναφέρουν στην Αρμόδια Επιτροπή το ΑΦΜ, τη ΔΟΥ που ανήκουν, τον αριθμό φαξ και το email του σωματείου. Δήλωση που δεν περιέχει τα πιο πάνω στοιχεία δε θα γίνεται δεκτή.
Η συμμετοχή ορίζετε στο ποσόν των 50 ευρώ.
Για κάθε αναμέτρηση θα συντάσσεται Φύλλο Αγώνα, από τους διαιτητές που θα ορισθούν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Σε κάθε αναμέτρηση η παρουσία του γιατρού είναι υποχρεωτική.
Σε κάθε ομάδα μπορούν να αγωνισθούν μέχρι δύο ξένοι καθώς και δύο υπήκοοι της Ε.Ε.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν στην ΈΠΟ μέσω των ΕΠΣ που ανήκουν

2. ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τουρνουά εκ των οποίων η πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα beach soccer που θα ανακοινωθούν μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων. Οι μέρες και οι ώρες αγώνων θα ανακοινωθούν έγκαιρα από την Επιτροπή ευθείς μετά την κλήρωση.
3.ΣΤΟΛΕΣ ΟΜΑΔΩΝ
Όλες οι ομάδες θα πρέπει να φέρουν ομοιόμορφη αγωνιστική εμφάνιση (πάνω – κάτω) με νούμερο στην πλάτη. Τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα έχουν το δικαίωμα να έχουν τυπωμένους στις εμφανίσεις τους χορηγούς τους σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ΚΑΠ.
5.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ–ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ
Η σειρά των αγώνων θα καθοριστεί μετά από ανοιχτή κλήρωση που θα πραγματοποιήσει η ΕΕΜΠ/ ΕΠΟ την 24/6/2013 Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά θα χωριστούν σε ομίλους και θα ακολουθήσει νοκ-άουτ φάση για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.
Η βαθμολογία ορίζεται ως εξής:
Τρεις (3) βαθμοί η νίκη – Δύο (2) βαθμοί η νίκη μετά από παράταση και η νίκη μετά από διαδικασία πέναλτι - ισοπαλία και μηδέν ( 0) βαθμοί η ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου