Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΡΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ




ΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ  ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ,,  ΕΙΝΑΙ  ΑΣΚΟΠΟ,, ΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ  ΟΜΩΣ  ΤΡΟΠΟΥΣ
ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΤΙΝΕΙ  ΝΑ  ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ
ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!!!
ΔΕΙΤΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ :
  • REAL NEWS ΑΠΟ ΠΟΡΟ!
  • ΘΑ  ΗΘΕΛΑ  ΜΕΣΑ  ΣΤΟ  FACE,,EITE  ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΝΗΝΥΜΑ
  • ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ,, ΓΙΑ  ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!
  • ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ  ΟΤΙ  ΣΩΖΕΤΕ!!
  • Π.Χ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ,  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  (ΟΥΤΕ ΠΙΝΑΚΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ)
  • ΔΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ  ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ,, ΔΙΟΤΙ  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ  ,,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ  ΔΡΑΣΗ,, ΚΑΙ  ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ  ΜΑΚΑΒΡΙΑ  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ  ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ  ΔΕΝ ΘΑ  ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ,, ΚΑΙΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΟΠΩΣ ΣΥΝΙΘΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ,,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ  Ο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ!!  

1 σχόλιο:

  1. Porosnews λυπάμαι αλλά τι να σώσεις;
    Πανέμορφη η φύση του Πόρου αλλά το καρακιτσαριό στα σπίτια στα ξενοδοχεία και στα μαγαζιά που χτίστηκαν δεν αντέχεται.
    Μόνο αν γκρεμιστεί και ξαναχτιστεί υπάρχει ελπίδα.
    Λυπάμαι για τους μηχανικούς- αρχιτέκτονες του νησιού και τα δημιουργήματά τους.
    Δυστυχώς όλα έγιναν για την αρπαχτή να έρθουν τα "κορόιδα οι ξένοι" να τους τα πάρουμε. Το ίδιο ισχύει και για άλλα μέρη του νησιού π.χ.την Λάσση,τον Λουρδά (Ιούνιος και είναι έρημα) και πολύ φοβάμαι ότι μελλοντικά με τα οικοδομικά εκτρώματα που χτίζονται την ίδια τύχη θα έχουν η Σκάλα και ο α Κατελιός). Κατασκευάζονται δήθεν μοντέρνα κτίρια που αλλοιώνουν και ασχημαίνουν το περιβάλλον.
    Μόνοι τυχεροί οι κάτοικοι του Φισκάρδο.
    Μήπως να θυμηθούμε και την αγένεια ή καλύτερα το φτύσιμο κατάμουτρα που κάναμε στους επισκέπτες μας την εποχή των παχέων αγελάδων;
    Το ξεχάσαμε; Οι επισκέπτες μας όμως όχι δεν τα ξέχασαν,αλλά τα διέδωσαν και έχουν γίνει γνωστά σε όλους.
    Μιλάω για ευγένεια προς τους τουρίστες και όχι για δουλοπρέπεια.Εμείς είμαστε όλο αγριάδα,βρίσιμο και να παριστάνουμε τους πονηρούς λες και ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος.Αν μιλήσουμε και για την ακρίβεια, άστο.....
    Τι να έρθουν να δουν στην Κεφαλονιά;;;;; Αφού μόνοι μας φροντίζουμε να καταστρέφουμε την πανέμορφη φύση μας. Εδώ κάποιοι ενδιαφέρονται να ξεπουλήσουν και τον Μύρτο και να διορθώσουν τα "λάθη" της φύσης κατασκευάζοντας γκαζόν στην παραλία. Τι κιτσαρία τι κατάντια!!!!!!
    Μήπως θα σεβαστούμε όμως την τσέπη τους; Όχι βέβαια θα τους "ληστέψουμε" με τα ακριβά προϊόντα μας.
    Ευτυχώς για τους ξένους και δυστυχώς για εμάς υπάρχουν και άλλα πανέμορφα κράτη που σέβονται και το περιβάλλον και την τσέπη των επισκεπτών τους.
    Η μόνη αλήθεια είναι ότι τον τουρισμό δεν τον είδαμε σαν μία σοβαρή μακροχρόνια επένδυση,ούτε φερθήκαμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους πρώην επισκέπτες μας. Μας ενδιέφερε το πως θα τα αρπάξουμε σήμερα. Ήρθε όμως το αύριο και τώρα κλαίμε.Μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας.
    Αυτή την εποχή οι μεγάλοι τουριστικοί ταξιδιωτικοί πράκτορες κατευθύνουν τον τουρισμό στα μεγάλα ξενοδοχεία και στις κρουαζιέρες. Από ότι φαίνεται οι οικογενειακές επιχειρήσεις δεν θα έχουν μέλλον.
    Πως σώζεται η κατάσταση; Δεν είμαι ειδικός αλλά ίσως με ένα μακροχρόνιο σχέδιο που να έχει σαν στόχο τον σεβασμό στο περιβάλλον και στην οικολογία,στην καλλιέργεια και στην προώθηση ντόπιων προϊόντων από τα καταστήματα και με την ευγενική και όχι ληστρική συμπεριφορά μας στους ξένους, ίσως αλλάξουν τα πράγματα. Πρέπει να προσεγγίσουμε τους οικονομικά ασθενέστερους τουρίστες και να μείνουν και ικανοποιημένοι γιατί όπως καταλαβαίνουμε όλοι, οι πλούσιοι δεν θα έρθουν ποτέ για τουρισμό στην Κεφαλλονιά. Ίσως να έρθουν μόνο αν κάποιοι μεγαλομανείς Κεφαλονίτες τους κάνουν πρόταση να τους φιλοξενήσουν στο σπίτι τους με όλα πληρωμένα για να μπορέσουν έτσι να επιδειχθούν και αυτοί. Οι μέχρι τώρα υποδομές που έχει το νησί δεν είναι για ακριβό τουρισμό.


    *Πήγα πριν μερικά χρόνια σε ένα εστιατόριο του Πόρου με παρέα να φάμε και ήρθε ο αλλοδαπός σερβιτόρος να πάρει την παραγγελία και μας απαντούσε συνέχεια με τις φράσεις, ναι ρε- όχι ρε, ίσως και άθελά του αλλά πιστεύω ότι το έκανε για να κάνει κακό στο αφεντικό του.Σηκωθήκαμε και φύγαμε και δεν έχουμε ξαναπάει ποτέ σ αυτό το μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή