Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η δημοτική συγκοινωνία.

ΤΗΝ  ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ  ΤΟ  ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ  9:00  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΟΡΟΥ   ,,,ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ  ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

ΜΕΡΙΚΕΣ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Συγκοινωνία και στα απομακρυσμένα χωριά


Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων
& Διαμερισμάτων
‘’ Οι Προννοι ‘’

Πόρος 25 /7 /2012 


Συγκοινωνία και στα απομακρυσμένα χωριά 

Η ουσιαστική ανάγκη στήριξης των υποδομών και των ανθρώπων του πολιτισμού
και του τουρισμού του νησιού μας εξαρτάτε από τις υπηρεσίες και τις συγκοινωνίες κάθε μορφής . Αν και επιλέξαμε να ασχοληθούμε με των τουρισμό επιβάλλεται η καλή λειτουργία και συνεργασία του συνόλου .
Κατανοούμε τα οικονομικά προβλήματα που διατρέχει κάθε επιχείρηση όμως είναι αναγκαίο να βελτιώσουμε την τοπική συγκοινωνία .
Να ενωθούν τα χωριά, τόσο για εξυπηρέτηση του τουρισμού αλλά και για τους κατοίκους, όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένο κράτος..
Ευελπιστούμε στην άμεση επέμβαση των αρμοδίων για να λυθεί το θέμα εν όψη τις καλοκαιρινής περιόδους που έχουμε φτάσει στα μέσα του καλοκαιριού.
1 Αεροδρόμιο Πόρος = δεν υπάρχει
2 Πόρος , Σάμη , Αγια Ευφημία , Φισκάρδο = δεν 
3 Αργοστόλι -Πόρο επιστροφή το βράδυ = δεν 

Με εκτίμηση 
Ο πρόεδρος & Δ Σ 
Γεώργιος Μεταξάς

ΣΑΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΤΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!! ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Ανάγκη Δημοτικής Συγκοινωνίας


Άμεση και επιτακτική η ανάγκη για την  δημιουργία

                Δημοτικής Συγκοινωνίας στην περιοχή μας.
                                                    Π. ΣΙΜΩΤΑΣ



Σήμερα στην μέση του καλοκαιριού 24 Ιουλίου, το ΚΤΕΛ μονοπωλιακός φορέας παροχής συγκοινωνιακού έργου στο νησί μας, καταργεί ή τροποποιεί δρομολόγια αδιαφορώντας για την εξυπηρέτηση του επισκέπτη που διάλεξε τον τόπο μας για τις διακοπές του. Θεωρώ άμεσα ότι πρέπει να παρέμβει ο Δήμος και η επιτροπή τουρισμού δρομολογώντας ένα από τα λεωφορεία του προγράμματος Καποδίστρια στην γραμμή Αγία Ευφημία, Σάμη, Πόρο, Σκάλα, Κατελειό - εκτελώντας δυο πλήρη δρομολόγια, ένα πρωί και ένα αργά το βράδυ. Θα δώσει άμεσα την δυνατότητα επικοινωνίας των δύων λιμανιών Πόρου-Σάμης αλλά συγχρόνως θα ενοποίηση τις τουριστικές περιοχές της Νοτιοανατολικής Κεφαλονιάς. Θα είναι σοβαρό κίνητρο για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος του Πόρου που σήμερα δοκιμάζεται αλλά και των ‘άλλων περιοχών του τόπου μας. Θα λειτουργήσει σαν αντίβαρο Του οφέλους που αποκόμισαν οι περιοχές κοντά στο αεροδρόμιο Από τις εταιρείες χαμηλού κόστους. Ο Δήμος σήμερα μπορεί να παρέχει αυτήν την υπηρεσία χωρίς ιδιαίτερο κόστος μια και μπορεί να χρησιμοποίηση υφιστάμενο προσωπικό , το δε κόστος καυσίμων υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης με τους τοπικούς φορείς ή επιμελητήριο. Είναι η στιγμή για πρωτοβουλίες, πρωτοβουλίες που θα Βοηθήσουν την περιφέρεια και θα αλλάξουν και τα δεδομένα προς όφελος όλων.

Ανάγκη και όχι πολυτέλεια για την τοπική οικονομία η δημοτική συγκοινωνία.


Σε ένα τομέα που η Κεφαλονιά έχει μείνει πολύ πίσω, η ύπαρξη ενός ενιαίου δήμου στο νησί αποτελεί ευκαιρία για βελτίωση της θερινής επικοινωνίας των τουριστικών οικισμών.

Η δημοτική συγκοινωνία στις αποκομμένες μεταξύ τους τουριστικές περιοχές της ανατολικής Κεφαλονιάς είναι απαραίτητη υπηρεσία για τους επισκέπτες μας.
Τοπικοί φορείς, επαγγελματίες και Επιτροπή Τουρισμού οφείλουν να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα για να πραγματοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου