Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ!!


Και δικαιολογημένα, καθώς πρόκειται για ένα από τα δέκα μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο και όσοι είχαν την τύχη να πατήσουν στο κατάστρωμα μιλούν για το ίσως πιο όμορφο που έχουν δει.

Ο Τζασίμ Αλ Θανί απολαμβάνει αυτές τις ημέρες ότι και κάθε άλλος επισκέπτης του Αιγαίου. Τον ελληνικό ήλιο και τις καταγάλανες θάλασσες. Μόνο που τις διασχίζει με το σκάφος που θα ζήλευε όχι μόνο ο κάθε «θνητός», αλλά και πολλοί δισεκατομμυριούχοι.
Το μήκους 133 μ. Al Mirqab έκανε το παρθενικό του ταξίδι το 2008, όταν ο πρωθυπουργός αισθάνθηκε πως ήταν μικρό το μήκους 90 μ. Oceanco το οποίο είχε έως τότε. Ταξιδεύει με 18.7 κόμβους, ενώ μπορεί να« πιάσει» και τους 20.3. Φτιαγμένο κατά παραγγελία του πρωθυπουργού του Κατάρ, δεν θα μπορούσε παρά να ξεπερνά τη φαντασία και στην πολυτέλεια. Διαθέτει δέκα σουίτες για τους καλεσμένους του Τζασίμ Αλ Θανί αλλά και δύο VIP σουίτες για τον ίδιο.
Για να καταλάβει κανείς το εσωτερικό του- καθώς οι φωτογραφίες είναι σπάνιες- κάθε δωμάτιο διαθέτει σαλόνι, διπλή κρεβατοκάμαρα και μπάνιο. Οσο για το προσωπικό, που φροντίζει να ικανοποιεί κάθε επιθυμία του ιδιοκτήτη και των φιλοξενούμενών του, είναι 55 άτομα. Και βέβαια υπάρχουν οι πολυτελείς χώροι όπως κινηματογράφος, εξωτερικά μπαρ και τζακούζι, εσωτερική πισίνα και χώρος προσγείωσης ελικοπτέρου.
Ολα αυτά ανεβάζουν και το κόστος του, καθώς εκτιμάται πως αξίζει από 250 έως 300 εκατομμύρια δολάρια.
Πηγή: iefimerida.gr


Διάβασε περισσότερα στο: Al Mirqab,το υπερπολυτελές σκάφος του πρωθυπουργού του Κατάρ στην Σκιάθο (pics) | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

ΚΑΙ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΕFALONIAPRESS
| Εκτύπωση | E-mail
Κυριακή 17.06.12
H πριγκιπική θαλαμηγός του Κατάρ Al Mirqab, έρχεται στην Κεφαλονιά!!
http://farm3.static.flickr.com/2500/3751659075_97a15a416b.jpg 
 
 
 
 
 http://www.superyachttimes.com/articles/Image/Editorial/Building/Al-Mirqab/Al-Mirqab-air-01-big.jpg
 
 
Πάει και τελείωσε. Η οικογένεια  και η Κυβέρνηση του Κατάρ έχει ερωτευτει την Κεφαλονιά. Πέριση ήρθε ο ίδιος ο Εμίρης δυο φορές με την βασιλική θαμαληγό ΚΑΤΑRA. 
Σε λιγο φθάνει στην Κεφαλονιά  η " Αl Mirqab", 11η στην παγκόσμια κατάταξη , η οποία ανήκει στον  Πρωθυπουργό και Υπουργί εξωτετικών του Κατάρ Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani.
 Η θαλαμηγός φιλοξενεί 10  άτομα της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ σε πέντε τεράστιες σουίτες , ενώ 25 άτομα είναι το προσωπικό που τους υπηρετεί. 
 Chris
 

1 σχόλιο:

  1. Έρχονται κάθε καλοκαίρι οι εμίρηδες και σείχηδες στην Κεφαλονιά, αγοράζουν μερικά κιλά φρέσκα ψάρια,καλούν τον ομόθρησκό τους ψαρά από το καϊκι που ψώνισαν για επίσκεψη στο παλάτι τους και φεύγοντας αφήνουν στους "κακομοίρηδες" Κεφαλονίτες που παραληρούν από την χαρά τους για αυτή την επίσκεψη τις σκατούλες τους στα καθαρά νερά του νησιού.
    Αυτό είναι όλο το κέρδος από αυτές τις βασιλικές επισκέψεις. Να τις χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή