Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


30  ΧΡΟΝΙΑ   ΑΡΑΚΛΙ

του  Δημήτρη Βανδώρου

Εύγε!!
8 ιουνίου 2013, στις εγκαταστάσεις του γηπέδου "Περάτης" στα Τζανάτα: μιά υπέροχη εκδήλωση υλοποιήθηκε, επετειακή, στη συμπλήρωση 30 χρόνων του συλλόγου Αγίας Ειρήνης "το Αράκλι". Με πολύ μεράκι, με πολύ κόπο, με "μπόλικο" ρίσκο -λόγω πρώτης φοράς σε αυτό το χώρο!- με χρώμα και άρωμα συμμετοχής και συνεννόησης, με λειτουργικό "στήσιμο¨σε ένα υπέροχο χώρο. Κόντρα στη μιζέρια και στην απαξίωση της ζωής που προτείνουν και επιβάλλουν οι τρόϊκες εσωτερικού και εξωτερικού!
Η πρωτοβουλία του συλλόγου Αγίας Ειρήνης "το Αράκλι" στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.
Και μπορεί το τέλος της βραδιάς να… άργησε λίγο περισσότερο (λόγω μπόλικου προγράμματος) αλλά οι θεατές (όλων των ηλικιών παρακαλώ), απόλαυσαν τα πολύ
καλού επιπέδου χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων του "Αρακλιού", της "Πυλάρου",  του "Πρόνησου", του "Αίνου", του "Ιωάννη Φωκά", και της "Πηνε-λόπης"(4 παιδικά, 1 νεανικό, 2 εφηβικά και 2 ενηλίκων).
Με χορούς από την Τήλο έως την Ήπειρο και από την Κρήτη και το Ιόνιο έως τα Κύθηρα και τη Θράκη, οι δάσκαλοι χορού παρουσίασαν μέρος της καταπληκτικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα των συλλόγων και οι χορευτές ανέδειξαν τα… καλλιτεχνικά τους προσόντα με χαρά, διάθεση αλλά και γνώση του αντικειμένου!!
ΔΕΙΤΕ  ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  http://pronnoi.blogspot.gr/2013/06/30_9.html
ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟ   ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ http://pronnoi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου