Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΞΑΝΑΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΦΟΡΤΣΑΤΟΣ Ο ΑΡΙς!!


ΚΑΙ  ΝΟΜΙΣΑ  ΠΩΣ  ΤΟΝ  ΜΠΑΡΚΑΡΑΜΕ!!  ΑΛΛΑ  ΓΥΡΙΣΕ  !!  HE  WILL  BE  BACK  ΕΙΧΕ ΠΕΙ  !ΧΑΧΑ
"ΣΕ  ΕΝΑ ΠΑΠΟΡΟ  ΜΕΣΑ ΤΟΝΕ  "ΜΠΑΡΚΑΡΑΜΕ
ΓΑΛΕΤΕΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΤΟΝΕ ΤΡΑΤΑΡΑΜΕ,,
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  ,,ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΑΚΙ  ΤΟΝΕ ΒΑΛΑΜΕ!!
ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΑΜΕ!!!!
ΚΑΙ  ΚΙΟΣ ΕΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ  ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ

,ΤΗΝ ΑΣΤΕΡΙΔΑ ΛΕΕΙ,,ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ,,
ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΜΙΡΗ  ΠΛΟΥΣΙΟ,,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΞΟΦΛΗΣΑΜΕ!!
ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΑΣ,   ΤΟ  ΤΕΡΜΑΤΗΣΑΜΕ!!  ((  Τελικά  ίσως  κάνω και για μικροποιητής!)))χαχα

Έ όχι και χάθηκε ο aris, απλά θεός του πολέμου είναι και κάνει ό,τι γουστάρει! Χα χα χα. Αποτοξίνωση κάνει μόνο για να μη κολλήσει το μικρόβιο της μπλογκόσφαιρας. Είπαμε ελεύθεροι από τα πάντα επίγεια και μη! Αλλά αφού με προκαλεί ο φίλος Σάκης να του απαντήσω με μια ψαροντουφεκιά όπως ροφό που σκάει μύτη περνώντας με ατζάμα. Λοιπόν η λέξη Ζάκυνθος είναι πολύ πιο παλιά από το Δουλίχιο. Ο Ζάκυνθος που ίδρυσε τη πόλη Ζάκυνθο που μετέπειτα από αυτή πήρε την ονομασία το νησί Δουλίχιο, πολύ νεότερος. Ας προσπαθήσει να ετυμολογήσει τη λέξη ΖΑΚΥΝΘΟΣ και θα πάρει την απάντηση. Φίλε Σάκη έκαμα κάτι βουτιές τώρα με τα κρύα και ‘έσφιξε το μυαλό μου, φόρτισα μπαταρίες και πρόσεχε μη ξεθαρρεύεις ο Γιώργης είναι μεγάλος παγαπόντες, μέχρι μια μουριά στη προβλήτα ξέρανε για να έχει κάρβουνα για τα κοψίδια του. Χουά χα χα χα χα χα χα. Έβρηκα και την άγκυρα του πλεούμενου του Τηλέμαχου, θα σας στείλω φωτό, σιγά μη περιμένω τσου αρχαιολόγους… σε ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙς, ΑΛΛΑ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΟΝ!

ΣΑΚΗΣ!!!!!!
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αν δεν σου αρκούν οι δικές μου εξηγήσεις, περί Δουλιχίου, το αποδέχομαι. Όλοι έχουν δικαίωμα στη γνώμη τους. Υποτίθεται δημοκρατία έχουμε. Όχι όμως και να αμφισβητούμε και τα αρχαιολογικά δεδομένα. Η παραδοχή των λαθών, είναι γνώρισμα των ακέραιων χαρακτήρων. Πόσο μάλλον αυτών που θέλουν να θεωρούνται θεοί. Ψάξε λοιπόν για άλλο Δουλίχιο, γιατί αυτό γιόκ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ: Στις αρχειακές καταγραφές των πινακίδων του βασιλείου της Πύλου, την τελευταία μυκηναϊκή περίοδο (αυτήν που πραγματεύονται τα ομηρικά έπη), αναφέρεται στην εγγύς περιφέρεια του βασιλείου, η Ζάκυνθος (και μόνο αυτή από όλα τα Ιόνια νησιά), ως μια γειτονική περιοχή με άμεση εμπορική σχέση. Τι πιο ξεκάθαρο; Όλα τα άλλα που μπερδεύουν περιοχές, ονόματα, τόπους κ.τ.λ. τα αφήνω σε αυτούς που ψάχνουν τρόπο να δικαιολογήσουν την εμμονή τους και να ξεγλιστρήσουν. σεΞΑΝΑΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΦΟΡΤΣΑΤΟΣ Ο ΑΡΙς!!

(ΜΙΑ  ΑΚΟΜΗ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟ  ΑΠΟ ΑΒΡΑΑΜ,, ΚΑΙ  
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ   ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΑΧΥΡΩΝΑ"



1 σχόλιο:  ΣΤΟ  σε 30 IOYNIOY ΟΙ ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΠΛΑΖ


  1. Ορέ γι΄ αυτό μας λένε θεόκουρλους!




    Και για δε μου λες σε ποια κορυφή βάζουνε τη σημαία οι ορειβάτες μας?
    Πιστεύω περιμένουνε τα κύματα και κυνηγάνε να προλάβουνε το ψηλότερο… Και επειδής έρχουνται τρία τρία κουβαλάνε τρείς σημαίες?
    Χα χα χα χα χα.
    Τώρα μου λύθηκε η απορία που έβλεπα τσι σημαίες από απέναντι και έλεγα ποιος παλαβός ρίχνει παραγάδια στα ρηχά.

    Να μη ξεχάσουνε να πάρουνε και κάνα μισόκιλο λάδι να ανεβούνε αηπάνουθε τσι κεραίες να ανάψουνε και τα φώτα τση νυχτός, γιατί έχουνε σβήσει κάτι χρόνια και θα πέσει κάνας χριστιανός απάνω τους με κάνα αεροπλανάκι και μετά θα ψαχνόμαστε και θα ρίχνουνε κροκοδείλια δάκρυα για ήρωα αεροπόρο μας…
    Και να αφήσουνε το εκκλησάκι γιατί αυτό το προστατεύει ο Άγιος.

    Αλήθεια εκειές οι κεραίες που μάλλον παράνομες είναι, έχει διερωτηθεί κανείς με πόση ακτινοβολία μας ψήνουνε, γιατί ποιος το ελέγχει αν είναι παράνομες?

    Να είναι καλά τα πρόβατα. Μπέεεεεεεεεεεεεεεεε.


    Χουά χα χα χα χα χα χα
    έτοια βάζεις Poros και έκαμες την Αφροδίτη να κυκλοφορεί με στριγγάκια εδώ αηπάνου και γίνεται του Αινήσιου το κάγκελο! Αλλά αυτά δεν είναι για τσου κοινούς θνητούς… Για το φίλο Σάκη τώρα: Έ όχι και χάθηκε ο aris, απλά θεός του πολέμου είναι και κάνει ό,τι γουστάρει! Χα χα χα. Αποτοξίνωση κάνει μόνο για να μη κολλήσει το μικρόβιο της μπλογκόσφαιρας. Είπαμε ελεύθεροι από τα πάντα επίγεια και μη! Αλλά αφού με προκαλεί ο φίλος Σάκης να του απαντήσω με μια ψαροντουφεκιά όπως ροφό που σκάει μύτη περνώντας με ατζάμα. Λοιπόν η λέξη Ζάκυνθος είναι πολύ πιο παλιά από το Δουλίχιο. Ο Ζάκυνθος που ίδρυσε τη πόλη Ζάκυνθο που μετέπειτα από αυτή πήρε την ονομασία το νησί Δουλίχιο, πολύ νεότερος. Ας προσπαθήσει να ετυμολογήσει τη λέξη ΖΑΚΥΝΘΟΣ και θα πάρει την απάντηση. Φίλε Σάκη έκαμα κάτι βουτιές τώρα με τα κρύα και ‘έσφιξε το μυαλό μου, φόρτισα μπαταρίες και πρόσεχε μη ξεθαρρεύεις ο Γιώργης είναι μεγάλος παγαπόντες, μέχρι μια μουριά στη προβλήτα ξέρανε για να έχει κάρβουνα για τα κοψίδια σε ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ!!

7 σχόλια:

  1. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αν δεν σου αρκούν οι δικές μου εξηγήσεις, περί Δουλιχίου, το αποδέχομαι. Όλοι έχουν δικαίωμα στη γνώμη τους. Υποτίθεται δημοκρατία έχουμε. Όχι όμως και να αμφισβητούμε και τα αρχαιολογικά δεδομένα. Η παραδοχή των λαθών, είναι γνώρισμα των ακέραιων χαρακτήρων. Πόσο μάλλον αυτών που θέλουν να θεωρούνται θεοί. Ψάξε λοιπόν για άλλο Δουλίχιο, γιατί αυτό γιόκ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ: Στις αρχειακές καταγραφές των πινακίδων του βασιλείου της Πύλου, την τελευταία μυκηναϊκή περίοδο (αυτήν που πραγματεύονται τα ομηρικά έπη), αναφέρεται στην εγγύς περιφέρεια του βασιλείου, η Ζάκυνθος (και μόνο αυτή από όλα τα Ιόνια νησιά), ως μια γειτονική περιοχή με άμεση εμπορική σχέση. Τι πιο ξεκάθαρο; Όλα τα άλλα που μπερδεύουν περιοχές, ονόματα, τόπους κ.τ.λ. τα αφήνω σε αυτούς που ψάχνουν τρόπο να δικαιολογήσουν την εμμονή τους και να ξεγλιστρήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Φίλε Σάκη λες να αλλάξουμε θέμα και να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η συζήτηση, δηλαδή το αν είμαι θεός, ή όχι?
    Τώρα ξέρεις έχουν μεγάλη πέραση οι θεοί.
    Όλοι για ένα πραγματικό Θεό ψάχνουνε μπας και τη γλυτώσουμε γενικώς και αορίστως. Χα χα χα χα.

    Άμα λοιπόνε αρχίζω να πείθω γίνομαι επικίνδυνος για τον εαυτό μου, γιατί άμα με φωνάζουνε Θεέ, θα γυρνάω να δω ποιος θεός είναι από πίσω μου και θα στραβοπατάω επικίνδυνα για την υγεία μου.
    Και θα ξέρεις ότι άμα σπάσεις ποδάρι σήμερα, ή το κρατάς μονάχος να ματακολλήσει, ή άμα πας στο νοσοκομείο στο κόψανε, ούτε γύψος δεν υπάρχει!
    Θα έλεγα να σοβαρευτούμε λίγο αλλά θα θυμίσω Μητσοτάκη και πάλι τα γέλια θα βάλουμε ,(αν και ήταν ο πρώτος που πέταξε κάτι μπηχτές και με ξύπνησε για τα σημερινά χάλια).

    Στο θέμα του Δουλιχίου τώρα:
    Δε ξέρω από τα λίγα που γράφω εδώ μέσα αν έχεις καταλάβει, ότι αν κάτι δε μου βγαίνει από αυτές τις απόψεις που εκφράζω δεν έχω πρόβλημα να πω λάθος, άλλωστε απλές απόψεις είναι δεν είναι καν επάγγελμά μου τα αρχαία γενικώς, ούτε τόσες γνώσεις έχω σε αυτά που να βρεθεί κανένας όπως ο νεωκόρος τση εκκλησιάς μου, που μου αναφώνησε μέσα στην εκκλησιά την ώρα που με τη όπισθεν θυμιάτιζα το παπά με τα άγια του Κυρίου γιατί έκαμα λάθος πορεία, «κρίμα το χαρτί και το μελάνι».
    Θα κατάλαβες ότι εννοούσε τα γράμματα που μάθαινα και έκτοτε αφού εκτέλεσα το καθήκον μου μέχρι το ιερό εβγήκα για μπούρι μου και ακόμα κατουράω . Χα χα χα χα χα χα χα.
    Επί των αρχαίων τι θα πάθω να παραδεχτώ λάθος μου? Μακάρι να αποδειχθεί κάτι να λυθούν οι απορίες μου.
    Και αληθινά αυτά τα τελευταία από τις πινακίδες αόριστα τα γνωρίζω, όμως ποιος σου είπε ‘ότι τη Ζάκυνθο την τοποθετώ μακριά από τους Επειούς?

    Απλά σου είπα να ετυμολογήσεις τη λέξη Ζάκυνθος μετά συνεργαζόμαστε και θα δεις τι αποτέλεσμα θα βγάλουμε και οι δυό μαζί.


    Ο Θεός των Θεώνε aris. (Σε λίγο το Ζία θα τονε φάω με τη χατζάρα του φίλου μου του Αβραάμ).


    Υ.Γ.
    Φίλε Αβραάμ θέλω ένα ζευγάρι σαγιονάρες γιατί με κειές τσι παντούφλες ανάψανε τα ποδάρια μου. Φουσκάλες έβγαλα!


    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω θα επαναλάβω,, και σαν διπλωμάτης θα προσπαθήσω να ξαναθυμήσω και σαν σωστός οικοδεσπότης ότι συμφωνω σε κάτι με όλους σας!!
    Με τον πολυ καλό φίλο Σάκη φυσικά συμφωνάμε στην ομηρική ιθάκη,, και πολυ αξιόλογη προσέγγιση και στο θέμα με την Σκύλα και χάρυβδη,, στον τρόπο που μέσα από περιγραφή που κάνει όποιος τραγούδησε την Οδύσεια ,,θέλει να μας περιγράψει το φαραγγι μας!,, με τον φίλτατο Αρή αναγκαστικά θα διαφωνήσω με Ερισσοκαι Αστεριδα,, αλλά θα συμφωνυσω μα τον Δία για την Ζακυνθο ,,ίσον Δουλίχι! με τον αγωνιστή Μεταξά συμφωνω σε πολλά,, και ίσως να έχει και δίκιο για την Αστεριδα,! ως και με τον Ληξουριώτη Καμπάνη με τις ευθείες ,,συμφωνάμε για τον Τάφο του Οδυσσέα,, αλλά και με τον κύριο Νόντα Γαζη ,συμφωνάμε ότι σαμη και ιθάκη είναι κοντινα γειτονικά νησιά!! οπότε γιατι τσακονώμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ορέ δε τσακωνόμαστε αλλά επειδή υποστηρίζω τη σημερινή Αστερίδα σα τόπο της ενέδρας των μνηστήρων και άρα, ή η Ομηρική Ιθάκη είναι η Ιθάκη, ή η Έρισσος, εσύ γιατί τα μετέφερες μόνο Κεφαλονιά? Το έγραψα εγώ ποτέ? Το είπα σαν εναλλακτική λύση αλλά εσύ το έκαμες μόνο Έρισσο. Δηλαδή Ομηρική Ιθάκη μόνο στη Κεφαλονιά!
    Τα δικά μου – δικά μου και τα δικά σας πάλε δικά μου! Χα χα χα.
    Μήπως θέλεις καμιά μπομπίτσα??
    Σου είπα έχω βρεί την άγκυρα του Τηλέμαχου και θα στη στείλω νομίζεις ότι κάνω πλάκα?

    Χουά χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΝΤΡΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ,,ΚΑΙ ΦΑΩ ΚΑΙ ΤΣΙ ΜΠΟΜΠΕΣ ΜΟΥ)
    ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙΟΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ,,ΠΛΗΝ ΤΟ ΔΟΥΛΙΧΙ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ!!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΤΙΝΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΙΟ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΜΟΙΑ ΑΓΚΥΡΑ ΚΙΟ ΠΙΣΩ
    ,, ΚΟΙΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΛΕΓΟΝΟΥ,ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΤΩΝ ΤΗΛΕΒΟΩΝ!!!
    ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ,,ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΛΕΚΤΙ ΤΣΙ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ! ΧΑΧΑ!
    (ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΧΙΟΥΜΟΡ,,ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα ρε παιδιά χωρίς χιούμορ δε γένεται τίποτις. Άλλωστε το έχει η πατρίδα μας. Άμα λείψει και αυτό τότε είμαστε από άλλο μέρος, χάνουμε ένα από τα καλά κάτι τις μας!
    Όσο για τις κόντρες όταν είναι καλοπροαίρετες είναι το αλατοπίπερο.
    Η άγκυρα είχε και το καραντί της απάνου, αλλά το κράτησα για πάρτι μου.

    Φίλε Σάκη άμα αποδείξεις ότι το Δουλίχιο δεν είναι η τωρινή Ζάκυνθος εγώ θα πάρω την άγκυρά μου και θα γίνω Νιόνιος.
    Διαφορετικά θα γίνεις εσύ, πάμε στοίχημα? (Και δε δούλευα στη τέως Νομαρχία με τα «στοιχήματα»).

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

    Υ.Γ.
    Εκειό το ζαβαρακατρανέμια τι διάολο σημαίνει?
    Να το εκλάβω σα το δικό μας «πάρτε διαόλοι βάγια»?
    Το τελευταίο είναι Θηνιάτικο και ξέρω πως κυκλοφόρησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή