Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

αναπαντητο ακομη το ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ!!


ΠΟΙΟΙ (ή ΔΕΝ) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ;
ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΚΤΗ -ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ,
ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ (ή ΔΕΝ) ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ
ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ (ή ΔΕΝ) ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ
ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!!!
ΚΑΙ ΜΙΑ (ή ΜΗ) ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!



  • Makis Metaxas Αντώνη για το πρώτο σκέλος του ερωτηματολογίου επειδή η τύχη το έφερε να έχω άμεση εμπλοκή αλλά και την ευθύνη που μου αναλογεί για τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν αναρωτιέμαι από που πρέπει να αρχίσω και που πρέπει να τελειώσω.Πριν καταθέσω όμως την άποψή μου ως άμεσα εμπλεκόμενος σωστό είναι να διαβάσω τις απόψεις και τις κριτικές όσων θα ήθελαν να καταθέσουν τις σκέψεις τους και να τοποθετηθώ την ώρα που πρέπει.Αν χρειαστεί όμως να κάνω οποιοδήποτε αναγκαία διευκρινιστική παρέμβαση θα είμαι διαθέσιμος να την κάνω εφόσον κριθεί σκόπιμο.


  • Αντώνιος Βασιλάκης Σε καταλαβαινω πολυ καλα. Αλλα κρινω οτι τωρα ειναι η ωρα να αναλαβουν την ευθυνη τους αυτοι που δεν την αναλαβαν μεχρι τωρα. Αυτος ηταν ο σκοπος της αναρτησης μου. Και φυσικα δεν ελπιζω τίποτε. Ουτε περιμενω να παρει κανεις καθαρη θεση, οπως δεν πηραν μεχρι σημερα. Η απογοητευση μου από ολους ειναι μεγαλη. Η μονη ανταποκριση που ειχε μεχρι τωρα ειναι η δικη σου και της Ελενης Χιόνη.




1 σχόλιο:

  1. Με αυτή την υπόθεση ανάδειξης του Οδυσσειακού βασιλείου είναι κανείς να γελάει, να κλαίει δε γνωρίζω.
    Είναι βασικά ένα από τα ύψιστα αρχαιολογικά ενδιαφέροντα από τη μία και φυσικά ένας υψίστης σημασίας πόλος έλξης τουρισμού με ό,τι αυτό συνεπάγεται από την άλλη.
    Ποτέ από ό,τι μέχρι τώρα έχω καταλάβει δεν έχει γίνει σοβαρή δουλειά πάνω σε αυτό, μα και όταν κάτι πήγε να ξεκινήσει από τον Μαρινάτο προβλήματα αντιμετώπισε.
    Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οποιαδήποτε αρχαιολογική ανακάλυψη γίνεται συνεισφέρει στο ανέβασμα του ενδιαφέροντος για τα νησιά μας και μάλιστα σε καιρούς που το έχουμε μεγάλη ανάγκη.
    Πάντα εξέφραζα την απορία μου γιατί δεν υπήρξε οργάνωση από τη πολιτεία πάνω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.
    Δεν υπήρξαν ποτέ υπεύθυνα άτομα?
    Δεν υπήρξαν αρχαιολόγοι με ικανότητες?
    Είναι μικρά τα νησιά μας και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα δεν «διευκολύνονται»?
    Δεν έχουμε καταλάβει σα θιακοκεφαλλονίτες την αξία του εγχειρήματος?
    Οι προβλήτες για τα κρουαζιερόπλοια θα μας μείνουνε, να ψαρεύουμε τσιπούρες οι Θιακιοί στο Πισαετό και οι Κεφαλλονίτες στα αντίστοιχα λιμάνια. Με τρενάκια του λούνα πάρκ θα γίνουμε πόλος έλξης??
    Μπορεί να είμαι και λάθος βέβαια, γιατί ίσως κάποιοι εξυπνότεροι από μένα να έχουν ποντάρει στην πορεία των ανθρώπων προς τη γενική αποβλάκωση.
    Θα το κτυπήσουμε το κεφάλι μας πατριώτες θυμηθείτε το, ΠΑΣΑΛΕΙΒΟΥΜΕ, οι ευκαιρίες περνάνε από μπρός μας και χάνονται και δυστυχώς δεν είναι τρενάκια της χαράς που θα επιστρέψουν.
    Αντί να φέρουμε στη Βουλή ζωτικά θέματα για το μέλλον συζητάμε πόσα κομμάτια θέλουμε να γίνουμε.
    Κάπου πρέπει να αλλάξουμε κάποιες λογικές, διαφορετικά θα μαλώνουμε για καθρεφτάκια και χαντρούλες ακλουθώντας το αντίστοιχο βιοτικό επίπεδο.
    Η ζωή δεν παίζει, πληρώνει σκληρά τον μη προνοητικό, παιδιά της καλοκαιρινής αρπαχτής κοντεύουμε να γίνουμε όλοι, ΟΣΟ υπάρχει όμως και αν…..

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.
    Υ.Γ.
    Και να γνωρίζετε κάτι.
    Δεν έχω κανένα οικονομικό όφελος από τον τουρισμό και για μένα όσο πιο ήσυχα είναι τα νησιά τόσο το καλύτερο, βγάζω τα μάτια μου μονάχος μου κατά μία έννοια με αυτά που γράφω.
    Μα η ζωή πρέπει να μοιράζεται αλλιώς τι να τη κάμεις?
    Κάτσε μονάχος σου να κοιτάς το πέλαο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή