Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο ΘΙΑΚΟΡΙΣΣΙΑΝΟΣ ,, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!

ΠΕς - ΠΕς  ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΩ  ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ!


2 σχόλια: ΣΤΟ 

 1. Ορέ φίλοι Νότιοι πολύ κοντά τα μαζέψατε όλα…
  Έχω μια ιδέα, γιατί δε μεγαλώνετε λίγο το λιμάνι μέσα από το φαράγγι να βάλετε και τα νησόπουλα Σάμο, Δουλίχιο, Ζάκυνθο, Ιθάκη, Αστερίδα να τα έχουμε όλα να μη ψαχνόμαστε?
  Έτσι λύνεται και το πρόβλημα των πρωνησιωτών αφού θα έχουμε τα νησιά των Πρώνων και όλοι Προνησιώτες θα λέγεστε!
  Χα χα χα χα.

  Ξέχωρα από το καλαμπουράκι μου θα επαναλάβω την άποψή μου:

  Πιο πολύ στέκει να είναι εκεί το λιμάνι του Φόρκυνα παρά του Ρείθρου.
  Πιο πολύ στέκει να ξεμπαρκάρανε οι Φαίακες τον Οδυσσέα δίπλα στο σπίτι του παρά στη Σάμη.
  Εάν είχε βγει στη Σάμη θέλοντας και μη από το μαντρί του Εύμαιου θα πέρναγε μια και το τοποθετείται κάπου στο Πυργί και δεν θα ήταν ανάγκη να τον συμβουλέψει η Αθηνά να πάει πρώτα στον Εύμαιο και μετά στο παλάτι του.
  Κοιτώντας και σε χτεσινή ανάρτηση τους παλιούς χάρτες του φίλου Σάκη βλέπω και το χωριό (Villa di ponta Cera) το ακρωτήριο Giria και το Seniba turro και θυμήθηκα την άλλη θεωρία του φίλου μου του Σπύρου. Τελικά μου φαίνεται ότι δίκιο έχει που λέει ότι οι Αθεριάνοι ήτανε κάποτε Κερατάδες!!
  Τελικά εδώ στη Θιακοκεφαλονιά μετά τη μάχη των εκλογών βλέπω και ναυμαχία.
  Θα πλακώσουνε οι Θιακοί τση Ιθάκης, οι Θιακοί του Φισκάρδου, οι Θιακοί τση Άσσου, και οι Θιακοί του Πόρου μέσα στα στενά του καναλιού μας πιστεύω και θα γένει τση Σαλαμίνας το κάγκελο!
  Και δεν υπάρχουνε και προβλέψεις (λόγω κρυφών χαρτιών), ποιοι θα επικρατήσουν στα ημιτελικά για να δούμε ποιοι θα σφαχτούνε στο ντέρμπυ, μια και ο τελικός θα είναι μέχρι θανάτου.

  Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα. 2. ΒΟΧΥΝΑς -ΦΟΡΚΥΝΑς ,,εχει και ομοιοκαταληξία,,αλλα μην τα θέλουμε και όλα στον Πόρο!!!
  Δράκαινα στην οποία λατρευόνταν οι νύμφες, και λογικό στο οι Φαίακες να μην τον αφηνάν να ξεποδαριαστει να φτάσει σπίτι του,, συν του ότι η τότε Μελισσάνη δεν είχε την σημερινή της μορφή!,, οπότε έχει μια λογική η αποψή σου,,Στην σύραξη ,,δεν συμφωνώ,,διότι καλό είναι που όλοι εχουμε τις θεωρείες μας,, και ακόμη καλύτερο που όλοι έχουμε ανεξερευνητα αρχαία!!, δείχνει το μεγαλείο της τότε εποχής όλη η περιοχή,, και όταν βρούμε και την ακρή,, ίσως βάλουμε μυαλό και επωφεληθούμε και τουριστικά, και πολιτιστικά, και αποκτήσουμε και γνώσεις που δεν έχουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου