Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Θέλουν να βάλουν τέλος στο "Βοήθεια στο σπίτι"

Βοήθεια στο σπίτι

AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  kefalonizw.com
Τρίτη, 30 Αύγουστος 2011


mail από τους εργαζόμενους

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
.....ΤΕΛΕΙΩΝΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ , ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ,  ΣΕ ΨΥΧΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ, Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΄΄ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ'' ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΤΟΥΜΕΝΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ,  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΑ ΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ , ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΕΝΤΥΠΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΝΑ  ΨΑΧΝΟΥΝ 2  ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ  ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ,  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ,  ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ) ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ 15 ΚΑΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΚΑΙ  ΜΕΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ 10 ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΑΡΧΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ . Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ  ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.....

«Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ , ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ - ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ».

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 30 Αύγουστος 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου