ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
δρομολογια

Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 ΕΝΑ  ΜΕΓΑΛΟ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ  ΕΤΑΙΡΙΑ  ΙΟΝΙΑΝ FERRIES,
  ΚΑΙ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ  ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΡΟΥ,,

Ευχαριστήριο


Ως πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας πολιτών Πόρου Κεφαλλονιάς, «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ συνεργασία», θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην ναυτιλιακή εταιρεία «ΙONIAN FERRIES» και προσωπικά, ευχαριστώ θερμά τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Γεώργιο Βασιλαρά για την άμεση και μεγάλη προσφορά της εταιρείας, στους κατοίκους του Πόρου. Η «IONIAN FERRIES», υπήρξε μεγάλος αρωγός της προσπάθειάς μας καθώς μετέφερε ΔΩΡΕΑΝ με το πλοίο της  «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ», σήμερα το πρωί ποσότητα 1440 κιλών αλευριού, το οποίο μέσω της εθελοντικής ομάδας, παραδόθηκε στους κατοίκους του Πόρου. Η συμβολή της «IONIAN FERRIES», και η προσωπική μέριμνα του κ. Γεώργιου Βασιλαρά, ήταν μεγάλη και σημαντική για την εθελοντική μας ομάδα.
Τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και εκπροσωπώντας τα μέλη της «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ συνεργασίας» πολιτών Πόρου Κεφαλλονιάς, ευχαριστούμε θερμά, για ακόμα μια φορά την «ΙΟΝΙΑΝ FERRIES”, τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Γεώργιο Βασιλαρά και το πλήρωμα του   ΕΓ/ΟΓ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ», για την μεγάλη  προσφορά και αρωγή τους,  στην προσπάθεια  υλοποίησης του εγχειρήματος της ομάδας μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τον ίδιο τρόπο και με την ίδια βούληση, θα είναι η «IONIAN FERRIES», αρωγός μας και στις υπόλοιπες δράσεις μας.

 ΣΤΗΝ  ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ,,ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ  , ΣΗΜΕΡΑ  ΤΟ ΠΡΩΙ!!

 ΑΝΩ  ΤΟΥ  ΕΝΟΣ  ΤΟΝΟΥ  ,ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ,, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ  ΛΙΣΤΑΣ  ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ .,ΛΙΓΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 3 € ΤΟ 5ΚΙΛΟ!


 ΜΕΤΑΦΟΡΑ  ,ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ  ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ   ΥΠΗΡΧΕ,, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ!!!! ΚΑΙ  ΤΟ  ΦΕΓΓΑΡΙ  ΠΑΝΩ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΤΕΝΟ,,  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ!!


ΣΕ  ΜΙΣΗ  ΩΡΑ  ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ  ΤΑ ΜΙΣΑ!!,,  ΑΝΤΕ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΕΠΟΜΕΝΑ  ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου