Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FACE ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ


Themos Karapatis 1. δε θα μπορουσε το χωριο να εχει ΓΗΠΕΔΑΚΙ ποδοσφαιρου οπως ειχε καποτε και παιζαμε ΚΑΘΕ απογευμα τα καλοκαιρια? τι κοστιζει? ΤΙΠΟΤΑ! αλλα μαλλον ειναι πιο χρησιμο ως παρκινγκ, λες και το ποταμι ειναι μακρια και δεν αρκει.

2. το γηπεδο μπασκετ, το βολλεϋ και τα μονοζυγα γιατι ειναι παρατημενα? ετσι θα παιξουν τα παιδια και θα μεγαλωσουν σωστα? μετα αναρωτιεστε γιατι λιωνουν τα περισσοτερα στο playstation.



3. ειμαστε απο τα λιγα χωρια που εχουν την πλατεια τους πανω στο κυμα. και τι κανατε? το εκμεταλλευτηκατε ΟΧΙ για το χωριο αλλα μονο για το προσωρινο κερδος. αφου βγαλατε τα κιοσκια που ηταν σημειο συναντησης και ατελειωτων συζητησεων, αφου ξηλωσατε το πρασινο και το πανεμορφο σιντριβανι μας, επιτρεψατε τα τραπεζακια (που τελικα ειναι αδεια). αντε σε λιγο και πανω στο κυμα!

4. η ιδια η παραλια δειχνει εικονα εγκαταληψης. πας σε οποιαδηποτε αλλη "οργανωμενη" παραλια του νησιου και υπαρχουν τα βασικα. της προκοπης ξαπλωστρες, σε λογικες τιμες, με παρεχομενες υπηρεσιες διπλα ειναι η σκαλα, για ριχτε ενα βλεφαρο.

5. το κτηριο της κοινοτητας γιατι ΔΕΝ κανει για μουσειο??? υπαρχει προβλημα με τη νομιμοτητα του? γιατι ερημωνει?

6. γιατι δε δινεται το τουριστικο σε καποιον ΣΟΒΑΡΟ επιχειρηματια να το αξιοποιησει? ισως μαζι με μερος της παραλιας απο κατω. ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ κυριες και κυριοι του τοπου. εχετε παει ποτε στην αντισαμο? στο μυρτο? στη σκαλα? για το μουσειο ή για την παραλια? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ? φυσικα ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ γιατι ειναι η ιστορια του τοπου μας, αλλα δεν ειναι δυνατον αυτο να συμβει στο χαρακτηριστικοτερο κομματι του χωριου ενω υπαρχει αλλου χωρος. 

7. το θεατρακι τι κανει? ερημωνει και αυτο? μηπως θα επρεπε ειτε εκει ειτε στην πλατεια ειτε ακομα καλυτερα σε καποιο σημειο της παραλιας να γινεται κανα event το καλοκαιρι? ωραια τα κλαρινα και τα πανηγυρια αλλα δεν ειναι αυτο που θελουν οι νεοτεροι. πως θα ζωντανεψει το χωριο οταν τα μονα σημαδια ζωης αφορουν τους 50ριδες και βαλε?

8. εκει στα ραγια δε θα ηταν καλη λυση να αξιοποιηθει το μερος ως οργανωμενο καμπινγκ? να εχει εσοδα και ζωη το χωριο ρε γαμωτο. εκτος αν τα παρε δωσε πρεζας που γινονται εκει καθε βραδυ ειναι αυτο που θελουμε...

9. φτιαξατε το ρημαδι τον περιφερειακο. ειναι πρωτα απο ολα ΚΑΚΟΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ (απαραδεκτες στροφες). επισης δεν κανατε τιποτα στο συνολο του δρομου (απο το λιμανι αλλα και μετα στο στενο του πορου) παρα σε ενα μονο κομματι του οποτε δε λυσατε τελικα κανενα προβλημα που δε θα ελυνε ο ιδιος δρομος στην προηγουμενη μορφη του. η ΠΛΑΤΕΙΑ μπροστα απο την κοινοτητα που θα βελτιωνε το ζητημα γιατι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ?

10. ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του καθενος η θρησκευτικη του πιστη και μπορει να πηγαινει στην εκκλησια του χωριου μας. αυτο το πραμα με τα ηχεια ομως ειναι αδιανοητο, σαν να ζουμε σε μουσουλμανικο κρατος που βγαινει ο ιμαμης να καλεσει σε προσευχη. αυτο θελουμε για το χωριο μας? αυτο θα τραβηξει τους τουριστες? η μουσικη το βραδυ σας ενοχλει αλλα ο ιμαμης οχι? στο φιναλε, ετσι δειχνετε την πιστη σας? 

σκοπος των παραπανω δεν ειναι να προσβαλλω καποιον, αν ομως καποιος προσβαλλεται ειναι ξεκαθαρα προβλημα του. να δει τι ΛΑΘΗ εχει κανει και κανει ακομα και να σκεφτει πως θα αλλαξουμε το ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ολοι μαζι και για τον καλο ολων μας.

συγγνωμη κιολας, αλλα μοναδικο προβλημα του χωριου ειναι το ΑΝ θα δωθει το τουριστικο στην αρχαιολογικη υπηρεσια μεσω του υπουργειου πολιτισμου??? η κοινοτητα δεν κανει? το τουριστικο δεν μπορει να εχει αλλη χρηση που θα φερει και κοσμο και χρημα στον Πορο?

εχετε καταλαβει οτι σε λιγο ο τουρισμος θα πιασει το απολυτο μηδεν? οτι εργα υποδομων και αναψυχης ΔΕΝ γινονται ουτε για δειγμα? οτι κοιτωντας ο καθενας την παρτη του φτασαμε σαν χωριο (και χωρα τελικα) ως εδω και ομως παλι το ιδιο συνεχιζουμε?

1 σχόλιο:

  1. o poros exei orismena provlimata to proto kai pio sovaro oloi pou einai ston poro apo epixirimaties eos kai katikous den einai kanenas apo ton poro o poros emeinai piso ta domatia mikra kai arxea kanenas den eidai i kani pos den vlepi oti o kosmos exei alaksi se olon ton kosmo ksenodoxeia orea megala domatia pola xrimata gia diafimiseis sylogoi epixirimation grafia taksidion dymoi kynotites pou prospathoun pos tha erthi vre paidia o touristas ston poro apo to lymani mexri ta ragia 3 xiliometra paralia me to pio omorfo topio kai den yparxi mia touleta tha prepi na mpi o anthropos sto estiatorio na katourisi kai dikaiologia ton arxonton vromizoun tis toualetes kai pios tha tis katharisi se olon ton kosmo diathetoun ekatomoiria dolaria gia eksipiretisis tis koinonias na erthoun esto kai gia episkepsi veveos kai ta arxeamas tha prepi na minoun ston topomas na erxountai na ta vlepoun o kosmos episis to onoiro tou agouria tou apostoli teleferik apo to xoro tou dymou ston poro na aneveni epano na perna ta stena apenanti kai na ftani mexri tin atro na thisavrisi o poros kai na vriskoun kai doulia orismena paidia ksypniste arxontes tou topou

    ΑπάντησηΔιαγραφή