Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕς ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ, ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΑξιότιμε Περιφερειάρχη, κ. Θ. Γαλιατσάτε, 
μετά τη σύντομη συνομιλία μας στην κοπή της πίτας Κεφαλλήνων-Ιθακησίων Πειραιά, σας παρακαλούμε για την τσιμεντόστρωση του Επαρχιακού δρόμου Πόρος-Ασπρογέρακας (Ε12), με προτεραιότητα του τμήματος αυτού, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ (Ε15) μήκους 2χλμ, στο οποίο ο προηγούμενος Αντιπεριφερειάρχης, κ. Σ. Κουρής είχε κάνει προκατασκευαστικά έργα (αγγειοβελτιωτικά, διαπλάτυνση, στήριξη κλπ) και τα οποία έκτοτε δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύουν να καταπέσουν.
'Ετσι μόνο το χωριό μας, ο Ασπρογέρακας θα μπορέσει να έχει διέξοδο στην Επαρχιακή οδό Αργοστολίου -Πόρου σε έκτακτες περιστάσεις (σεισμούς, κατολισθήσεις, πυρκαγιές, πλημμύρες κλπ) και θα μπορέσουν οι κάτοικοι του να επιστρέψουν στη "ρίζα" τους και στις περιουσίες τους.
Σεις είστε η τελευταια μας ελπίδα και σας διαβεβαιώνουμε πως θα Σας υποστηρίξουμε στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές, όπως και την προηγούμενη φορά, που ψηφίσαμε ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, για το καλό της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ και έχουμε μέσα στις καρδιές μας.
Αθήνα, 03 Φεβουαρίου 2019.
Με τιμή
Ολυμπία Παναγή Τραυλού
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σπίτι, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕς 
KAI ENA MHNA  KANEI  Tριαρακια και 4σαρακια
(μαλλον αυριο θα εχουμε τον καθαρισμο απο περιφερεια)


Μια σημαντικη ενημέρωση Αντιπεριφεριαρχη
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
Μια σημαντικη ενημέρωση Αντιπεριφεριαρχη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου