Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Κλιματική αλλαγή: Ο Αρμαγεδδών πλησιάζει

 



οι κυβερνήσεις τσακώνονται…

Η γη και το οικοσύστημά της μοιάζουν να έχουν φτάσει πλέον σε σημείο… βρασμού. Τα ακραία φαινόμενα και οι τεράστιες καταστροφές που προκαλούν απειλούν να στείλουν στα σκουπίδια όλα τα σχέδια επί χάρτου.

Οι εικόνες και οι ειδήσεις από τη Γερμανία προκαλούν σοκ. Σε όλη την Ευρώπη, ακόμη όμως και στους ίδιους τους Γερμανούς, οι οποίοι μας έχουν συνηθίσει στην αυστηρή πειθαρχία, ακόμη και στα πιο δύσκολα. Η φυσική καταστροφή που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα είναι άνευ προηγουμένου, με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες αγνοούμενους. Ολόκληρα χωριά έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης λόγω των πλημμυρών, ενώ δύο από τα 16 κρατίδια έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.




Συναγερμός επικρατεί και στις γειτονικές χώρες της Μπενελούξ – Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο, που προσπαθούν επειγόντως να οχυρωθούν. Μάλιστα, το Βέλγιο μετρούσε ήδη 14 τουλάχιστον νεκρούς, ενώ τα χειρότερα φαίνεται πως δεν έχουν έρθει, καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται.

δειτε το  https://www.in.gr/2021/07/17/b-science/perivallon-b-science/klimatiki-allagi-o-armageddon-plisiazei-oi-kyverniseis-tsakonontai/


1 σχόλιο: