Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Κεφαλληνίας και της Ιθάκης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.ΣΕ.Δ) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για περιστατικό αγνοούμενου κολυμβητή, στην παραλία Πόρου της Κεφαλληνίας.
Πρόκειται για 78χρονο ημεδαπό άντρα, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 18.11.2025 στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων (Τ.Δ.Ε.Ε.) Αργοστολίου, ενώ προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στην ανωτέρω παραλία.
Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα από ένα ΠΛΣ, ένα Α/Κ σκάφος, κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) με τη χρήση Drone και δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου