Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


Porosnews

Porosnews

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 2 Ιουνίου 2026

Δρόμος Παλιάς Σκάλας


 Δρόμος Παλιάς Σκάλας

Την Παρασκευή 29/5/2026 , επισκεφθήκαμε τον κλειστό δρόμο στην Παλιά Σκάλα στον οποίο υπήρχε κατάπτωση του τοιχείου αντιστήριξης από την καταιγίδα του Φεβρουαρίου του 2025 .
Στην επίσκεψη αυτή παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ελειού- Πρόννων κ Νίκος Κουρκουμέλης , ο μηχανικός της ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ κ Σταύρος Πανέρης και ο κ Ανδρέας Γιαννάκης , εργολάβος που διαχειρίζεται την εργολαβία « χωμάτινες οδοί» . Στην παρέα μας και ο πρόεδρος των Χιονάτων κ Δημήτρης Κουτροκόης .
Ο δρόμος αυτός είχε υποστεί μία μεγάλη καθίζηση του τοιχείου από τα νερά της καταιγίδας του Φεβρουαρίου του 2025 . Το κόστος επισκευής σύμφωνα με την μελέτη είναι πολύ υψηλό και δεν υπήρχε η κατάλληλη χρηματοδότηση ώστε να επισκευαστεί άμεσα .
Ετσι , για να μήν μείνει ο δρόμος κλειστός θα γίνουν κάποιες ουσιαστικές τεχνικές παρεμβάσεις ώστε ο δρόμος να ανοίξει με ασφάλεια .
Στην επίσκεψη μου όμως αυτή παρατήρησα ότι η άσφαλτος του δρόμου είχε κοπεί με ειδικό εργαλείο και από αυτό το κόψιμο έμπαινε το νερό και δημιούργησε το μεγάλο πρόβλημα να πέσει το τοιχείο του δρόμο και ο δρομος .
Είναι ένα θέμα που θέλει διερεύνηση , ποιος φορέας ή ιδιώτης, χωρίς άδεια , έκοψε τον δρόμο και τον άφησε έτσι ώστε να δημιουργηθεί το πρόβλημα .
Η Νομική μας Υπηρεσία θα αναλάβει την υπόθεση ώστε να βρούμε τι έχει συμβεί !
Σωτήρης Κουρής
Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου