Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ!!

Πλαστογράφησαν το όνομα του Σπυρονικόλα Σολωμού και μας έστειλαν email

Διάψευση από τον ίδιο
 ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ   kefaloniapress.gr
 
solomos_spyrn_300.jpgΔιαμαρτύρομαι έντονα για το δημοσίευμα που αναρτήθηκε  στο kefalonia press και φέρει την υπογραφή και την φωτογραφία μου. Ουδέποτε συνέταξα αυτό το κείμενο και ουδέποτε το έστειλα προς δημοσίευση.
 
Είναι ΨΕΥΔΗ  και μοναδικό σκοπό έχει να δημιουργήσει ρήξη ανάμεσα σε εμένα και στον τέως δήμαρχο Ελειού -Πρόννων με τον οποίο μέχρι πρότινος ήμουν συνεργάτης. Θα ακολουθήσω τις νόμιμες περαιτέρω διαδικασίες.
 
ΣΠΥΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΣΟΛΩΜΟΣ
 
 
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον πρώην Δήμο Ελειού- Πρόννων με την υπόθεση των χορηγιών του πρ. Δήμαρχου Κώστα Ζαπάντη.
Πριν από λίγο λάβαμε δυο (2) εμαιλ με την υπογραφή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σπυρονικόλα Σολομού με απίστευτες καταγγελίες, τα οποία αποδείχτηκαν ηλεκτρονική πλαστογραφία.
Ζητάμε συγνώμη από τον κ. Σολομό για την δημοσίευση των κειμένων με το ονομά του, οπωσδήποτε δεν ήταν σε γνώση μας η απάτη. Αντίθετα εξαπατηθήκαμε και εμείς. 
Εξ αιτίας αυτου του γεγονότος και επειδή η κατάσταση φαίνεται να γίνεται ανεξέλεγκτη, δεν θα δημοσιευσουμε κανένα άλλο email Αναγνώστη είτε επώνυμο είτε ανώνυμο μέχρι ότου ο ίδιος ο κ. Ζαπάντης αποφασίσει να μιλήσει και να τοποθετηθει για το το θέμα. 
 ΕΝΩ   ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΤΟ   ITHAKANET,  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΙΑΨΕΥΣΗ  ΑΝΟΥΣΑΚΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΜΠΛΟΚ  ΠΑΤΗΣΤΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου