Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΚΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: Δήλωση σε ανώνυμα δημοσίευμα για τις αμοιβές του Κ. Ζαπάντη



 ANTIΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ    kefaloniapress.gr
metaxas_makis_300.jpgΔήλωση του Μάκη Μεταξά σχετικά με το ανώνυμο δημοσίευμα:
«έπαιρνε αμοιβή ο τ. Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων ή όχι;» 
 
 
Δεν θα είχα λόγο να ασχοληθώ με το σχετικό δημοσίευμα διότι από πρώτη ανάγνωση δεν με αφορά. Επειδή όμως τυχαίνει να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα είμαι υποχρεωμένος να τοποθετηθώ αν και δεν γνωρίζω ούτε τον ανώνυμο καταγγέλλοντα ούτε και την θέση - απάντηση του τ. Δημάρχου Κώστα Ζαπάντη την οποία ο ίδιος έχει την αποκλειστική ευθύνη εάν θελήσει να την δημοσιοποιήσει.
 
Ο αποκλειστικός λόγος που με κάνει δημόσια να τοποθετηθώ είναι το γεγονός ότι ανώνυμες και ανυπόγραφες επιστολές καθιστούν τέτοιας μορφής δημοσιεύματα εξ’ αρχής ύποπτα και αναξιόπιστα που θα μπορούσε δυνητικά να μην ήταν εάν όντως σε αυτά καταγράφονται αληθή γεγονότα. Προσωπικά πιστεύω ότι η γενναιότητα της  ανάληψης της ευθύνης τέτοιων δημοσιευμάτων από τους συντάκτες τους πρέπει να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
 
Ο δεύτερος λόγος που μου προξενεί πραγματικά μεγάλη εντύπωση είναι εάν ο καταγγέλλων εξέτασε σε βάθος το όλο θέμα, δηλαδή εάν μετά από μια πλήρη γνώση των γεγονότων όντως γνωρίζει την αλήθεια και ως εκ τούτου μπορεί να αναλάβει την ευθύνη της απόδοσης αυτής της κατηγορίας.
 
Επειδή όπως προανέφερα τυχαίνει να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και ήμουν αποδέκτης σχετικού ερωτήματος του τ. Δημάρχου περί της τύχης των χρημάτων της χορηγίας του για το διάστημα Ιανουάριος 2010 – Δεκέμβριος 2010 όπως ήμουν αποδέκτης σχετικών του ερωτημάτων και κατά το παρελθόν για τα αντίστοιχα ποσά που ανελάμβανε την ευθύνη άλλοτε ατομικά για ευνόητους λόγους και άλλοτε συλλογικά, μέσω αποφάσεων του Δημοτικού συμβουλίου, να διαθέτει αυτοβούλως για κοινωνικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς θα ευχόμουν προσωπικά να μην είχα βρεθεί ποτέ στην θέση του καταγγέλλοντα.
 
Τελειώνοντας αυτή την επιστολή-παρέμβαση θα παρακαλούσα πολύ όλους όσους έχουν την ευθύνη της διαχείρισης του νέου μας Δήμου (επειδή αυτοί ήταν οι αποδέκτες αυτής της επιστολής) να βοηθήσουν τις τοπικές κοινωνίες για την δημιουργία ενός ισχυρού μετώπου  αναλώνοντας όλες τους τις δυνάμεις στην σύνθεση και όχι στην αποσύνθεση. Το να προτάξουμε τις προσωπικές μας εμπάθειες αυτήν την εποχή δεν είναι ούτε έξυπνο ούτε αναγκαίο.
 
Δυστυχώς για αυτήν την πατρίδα υπάρχουν τόσα πολλά  ανοικτά μέτωπα που δεν μας περισσεύει χρόνος για ανθρωποφαγίες και ειδικά ο Κώστας Ζαπάντης μπορώ να τους διαβεβαιώσω δεν θα είναι καθόλου εύπεπτος.
Ας αναλάβουμε λοιπόν όλοι μας τις ευθύνες που μας αναλογούν προτάσσοντας στην καθημερινή μας ζωή αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν.
 
Εάν όπως λέει ο λαός μας «η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται»  σίγουρο είναι ότι δεν κάναμε και το καλύτερο ξεκίνημα.
 
Με τιμή
Μάκης Μεταξάς
      Η  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΕ  ΣΤΟ  ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΚΕΦΑΛΟΣ Ε Δ Ω 
ΚΑΙ Η  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΛΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  Ε Δ Ω
ΜΙΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΜΑΙΛ, ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΤΟ ΚEFALONIAGATE  Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου