Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

O Γιάννης Γαβριελάτος για τις αμοιβές του πρ. Δημαρχου Ελειού


 ANTIGRAFH APO  KEFALONIAPRESS.GR

zapantis_200.jpgΔημόσια δήλωση του Γιάννη Γαβριελάτου τ. Προέδρου του Δ.Σ του Δήμου Ελειού – Πρόννων σχετικά με ανώνυμη καταγγελία που έγινε εναντίον  του τ. Δημάρχου κ. Κώστα Ζαπάντη.
 
                               «Δεν ήξεραν…. τουλάχιστον δεν ρώταγαν;»
 
Πρίν από δύο ημέρες έλαβα γνώση μιας ανυπόγραφης επιστολής εναντίον του τ. Δημάρχου Κώστα Ζαπάντη που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο.
 
Αφού πρώτα καταθέσω την απογοήτευση μου μαζί και την αγανάκτησή μου για όσους παράγουν ή ακόμη και σιωπηρά αποδέχονται τέτοιας μορφής κείμενα θέλω να ρωτήσω δημόσια τον συντάκτη αυτού του κατάπτυστου κειμένου:  «αφού δεν ήξερε …τουλάχιστον γιατί δεν ρώταγε;» Γιατί εάν με ρωτούσε εμένα  ή καλύτερα  θα έλεγα κατευθείαν τον ίδιο τον τ. Δήμαρχο θα έπαιρνε την απάντηση που τόσο είχε ανάγκη χωρίς να εκθέσει ανεπανόρθωτα όσους πιθανόν προσδοκούσε ότι θα ωφελούσε.
 
Επειδή λοιπόν ούτε εμένα ερώτησε ως όφειλε, ούτε τον ίδιο τον τ. Δήμαρχο όπως ο ίδιος με πληροφόρησε, είμαι υποχρεωμένος να τους πω ότι λάθος άτομο διάλεξαν να χτυπήσουν πισώπλατα. Και τούτο διότι το ερώτημά τους  δεν θα έπρεπε να ήταν πόσα χρήματα από την χορηγία που εισέπραττε διέθεσε,  άλλοτε μετά από διάλογο στο Δημοτικό Συμβούλιο για έργα φορείς  και συλλόγους και άλλοτε κατόπιν επιλογής προσώπων που αντιμετώπιζαν κυρίως θέματα υγείας (που για ευνόητους λόγους δεν είναι σκόπιμο να αναφερθούμε αυτή την στιγμή),  αλλά πόσα περισσότερα χρήματα διέθεσε κατά την διάρκεια της θητείας του πάνω από το σύνολο της χορηγίας του για αυτό το διάστημα και για τους ίδιους σκοπούς.
 
Παρακαλώ λοιπόν τον ανώνυμο συντάκτη αυτού του κειμένου αφού πρώτα βγάλει την κουκούλα της ανωνυμίας να έλθει προσωπικά σε μένα να τον ενημερώσω όπως αρμόζει σε άνδρες που φοράνε παντελόνια για να πάρει την απάντηση που τόσο θέλει πολύ. Για μια ακόμη φορά τους επαναλαμβάνω «Δεν ήξεραν…. τουλάχιστον  γιατί δεν ρώταγαν;»
 
                                                                                                   Γιάννης Γαβριελάτος
 
                                    τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελειού- Πρόννων 
KAΙ  Η   ΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ  ΜΑΚΗ  ΜΕΤΑΞΑ  ΣΤΟ  ΙΔΙΟ  ΘΕΜΑ    Ε Δ Ω  

2 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ (ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΖΑΠΑΝΤΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ , ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΖΑΠΑΝΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΛΑΓΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΛΠ ,ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΑΤΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ!
    << ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΥΣΙΚΑ >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΗΝΗΓΑΕΙ ΛΑΓΟ!!!
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή