Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ 2004?


ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΣΜΑΤΟΣ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ,,ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΞΑΜΕ ΜΕ  ΤΟ "ΣΗΚΟΣΕ  ΤΟ, ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ",,ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΜΕ  ,ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!!!!,, ΤΕΛΙΚΑ  ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ  10 ΧΡΟΝΙΑ  ΜΕΤΑ!!!!   ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ.Εθνική έτοιμη για... Βραζιλία
Στο πρώτο και τελευταίο τεστ ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 3-2 της Νορβηγίας στο Όσλο, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.
Ο Φερνάντο Σάντος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα στο φιλικό με την Νορβηγία και πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος καθώς οι διεθνείς ανταποκρίθηκαν άριστα, παρουσιάζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο. Ειδικά στην επίθεση η εικόνα της ομάδας ήταν εξαιρετική καθώς εκτός από τα τρία γκολ έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες. Αντίθετα αν κάτι πρέπει να προβληματίσει τον Πορτογάλο τεχνικό αυτό είναι τα αμυντικά κενά.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό όταν από την σέντρα σουτ του Τοροσίδη ο τερματοφύλακας των Νορβηγών αιφνιδιάστηκε. Μάλιστα τέσσερα αργότερα τα ελληνικά γκολ έγιναν δύο όταν μετά το φάουλ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι Νορβηγοί κατάφεραν να μειώσουν στην πρώτη τους καλή στιγμή, στο 13΄όταν μετά το σουτ του Χάγκελαντ η μπάλα κόντραρε στον Μανιάτη και κατάληξε στην εστία του Καρνέζη.
Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις αλλαγές του Σάντος η εικόνα της Εθνικής παρέμεινε ίδια. Μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες, στο 56΄ο Μήτρογλου έκανε με εξαιρετικό σουτ το 3-1, ενώ το τελικό 3-2 σημείωσε ο Ρίισε στο 75΄ με τους Νορβηγούς να πιέζουν στο τέλος για την ισοφάριση.
Νορβηγία (Όλσεν): Γιάρστεν, Χέγκλι, Ντεμίντοφ, Ελιονούσι, Χένρικσεν (46' Έικρεμ), Πέντερσεν (46' Γκρίντχαϊμ), Χούσελκεπ (62' Σόντερλουντ), Μόα, Νόρντβαϊτ, Ρίισε, Χάνγκελαντ (79' Ρουντ)
Ελλάδα (Σάντος):Καρνέζης, Μανιάτης (46' Νίνης), Σπυρόπουλος (81' Σιόβας), Παπαδόπουλος, Τζιώλης, Σαμαράς (46' Μήτρογλου), Σαλπιγγίδης, Τοροσίδης (46' Βύντρα), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Φορτούνης
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου