Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΣΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ!!

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

(ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ  ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΝΝΟΙ

Το ρεπορτάζ του ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ για το πιθανό κλείσιμο του αστυνομικού τμήματος Πόρου.

Έντονα είχε αντιδράσει ο Βασίλης Καμπίτσης σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο που είχε τεθεί το θέμα. Ασχολήθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Σολωμός καθόλου με το ζήτημα τόσον καιρό και αν ναι, τι αποτέλεσμα είχε;
από το kefalonianmantata
Σχέδιο για να μπεί λουκέτο στο Αστυνομικό Τμήμα Ελειού-Πρόννων και να συγχωνευθεί με το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η συγχώνευση αυτή σχεδιάζεται στα πλαίσια της «μνημονιακής πολιτικής» της Κυβέρνησης, με στόχο να υπάρξει περιορισμός στα κρατικά έξοδα.
Προ ημερών είχε επισκεφθεί την Αστυνομική μας Διεύθυνση ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της Περιφέρειας κ. Χρήστος Κονταρίδης.
Σε περίπτωση που το σχέδιο συγχώνευσης του Αστυνομικού Τμήματος Πόρου στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμης προχωρήσει, θα δημιουργηθούν προβλήματα ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή Πόρου-Σκάλας και Ελειού, προβλήματα τα οποία είχαν γίνει αφορμή για τη σύσταση του εν λόγω Τμήματος.
Το θέμα για λουκέτο στο Αστυνομικό Τμήμα Ελειού-Πρόννων έχει ...προϊστορία και είχε τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τον περασμένο Ιανουάριο, από τον δημοτικό σύμβουλο Ελειού-Πρόννων κ. Βασίλη Καμπίτση.
Υπενθυμίζουμε τι είχε γράψει σχετικά ο «Η» στις 29-1-2013, αρ. φ. 5496:
Αμεσος είναι ο κίνδυνος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, να κλείσουν, λόγω της κρίσης, Αστυνομικά Τμήματα στο Νομό μας, κάτι που αν γίνει θα επιφέρει μεγάλα προβλήματα στην ασφάλεια των κατοίκων.
Το Τμήμα που κινδυνεύει περισσότερο να κλείσει είναι το Αστυνομικό Τμήμα Ελειού-Πρόννων και η υπόθεση συζητείται ευρέως στην περιοχή.
Το θέμα αυτό έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του περασμένου Σαββάτου ο πρώην πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. στο Νομό μας κ. Βασίλης Καμπίτσης,  λέγοντας ότι έχει έγκυρες πληροφορίες πως κλείνουν το Α.Τ. Πόρου, το Α.Τ. Ληξουρίου, το Α.Τ. Σάμης και ο Αστυνομικός Σταθμός του Φισκάρδου.
O παρεβρεθείς στο Δ.Σ. αστυνομικός δ/ντής κ. Γιώργος Χωραϊτης (μετά από πρόσκληση του κ. δημάρχου), απάντησε ότι προς το παρόν δεν υφίσταται θέμα, για να του απαντήσει ο κ. Καμπίτσης «μ’ αυτό που λέτε επιβεβαιώνετε τις πληροφορίες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου