Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

επισκεψη του Γιατρού κ. Γ. Κουρή στην ΕΠΑ.Σ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝΓ.Ν.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΕΠΑ.Σ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 30-07-2013 ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΗΛ.2671023623-6945544541


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜας αιφνιδίασε ευχάριστα η επίσκεψη του Γιατρού κ. Γ. Κουρή Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσ. Τμήματος Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο», Συντονιστή Δ/ντή Παθολογίας, στην ΕΠΑ.Σ Β.Νοσηλευτών –Κέντρο Εκπαίδευσης του Γ.Ν. Κεφαλληνίας-. Η ενημέρωση τόσο για την λειτουργία της ΕΠΑ.Σ και τα πιθανά προβλήματα λόγω κατάργησης της Νοσηλευτικής ειδικότητας στα ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ του Υπ. Παιδείας -λόγω του Πολυνομοσχεδίου- ,η μετακίνηση της μοναδικής Ψυχολόγου από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας αλλά και γενικά τα προβλήματα υγείας στο Νησί αποτέλεσαν το αντικείμενο συζήτησης της παρουσίας του κ. Κουρή τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον του.

 Μετά την διαβεβαίωση της περαιτέρω λειτουργίας της Σχολής μας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ο κ. Κουρής μας ευχήθηκε Καλές διακοπές και μια νέα πετυχημένη σπουδαστική χρονιά. Από την πλευρά μας τον διαβεβαιώσαμε ότι αποτελεί χρέος μας και καθήκον η συνέχιση της εξαιρετικής δουλειάς που επιτελείτε στον χώρο μας τονίζοντας την ανάγκη της πιο συχνής επικοινωνίας και συνεργασίας της ΕΠΑ.Σ με το  Νοσηλευτικό Τμήμα Ληξουρίου.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης
Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου