Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας με την "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" απο τον Βασίλη Αντζουλάτο

Δήλωση υποψηφιότητας με την "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" απο τον Βασίλη Αντζουλάτο
Anexartiti Enomeni
POROSNEWS:
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ  ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ,,ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΥΠΟ... ΣΤΟ
http://porosnews.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9666.html
ΚΑΙ 

Στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, αποφάσισα να υποβάλω υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο κοινότητας Πόρου, με τον Συνδυασμό, "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά". Αποφάσισα να στηρίξω την Κεφαλονιά στο σύνολό της αλλά κυρίως το χωριό μου τον Πόρο, με τον άνθρωπο που πραγματικά μπορεί να επιβληθεί, να διαχειριστεί και πάνω από όλα να ενώσει και να εργαστεί σκληρά για την Κεφαλονιά, για τον τόπο μας, για το μετερίζι μας! Αποφάσισα να βάλω και το δικό μου λιθαράκι από καρδιάς με Κεφαλλονίτικη ψυχή να σταθώ δίπλα και να βοηθήσω με όλες μου τις προσωπικές δυνάμεις τον άνθρωπο που στα δύσκολα δεν κρύφτηκε ποτέ, που πάντοτε για το καλό της Κεφαλονιάς, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων χωρίς ποτέ να υπολογίσει, το δικό του συμφέρον.
Αποδέχτηκα την πρόταση τιμής που μου έκανε, ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ. Πρόταση τιμής για μένα, πρόταση εγγύησης έργου για την Κεφαλονιά μας. Δυστυχώς οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν την τελευταία τριετία, στον τόπο μας κάθε άλλο παρά συμφέρουσες για την Κεφαλονιά μας και για τους συγχωριανούς μας, ήταν. Δυστυχώς η περασμένη τριετία θα πρέπει σε όλους μας να γίνει μάθημα προς αποφυγήν και εναρκτήριος κίνηση για μια νέα δυναμική σελίδα σε μια πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ αυτοδιοίκηση της Κεφαλονιάς. Πρόσφατα, με τους καταστροφικούς σεισμούς που ζήσαμε, φάνηκε η αδυναμία σχεδιασμού και διαχείρισης κρίσης, σε μια Τοπική - Δημοτική και Περιφερειακή αυτοδιοίκηση κατά τα άλλα πολλά υποσχόμενη. Φάνηκε έμπρακτα η απόλυτη αδυναμία, του κρατικού μηχανισμού αλλά και των συσχετισμών του με τους τοπικούς φορείς σε Δημοτικό - Τοπικό και Περιφερειακό επίπεδο.
Η Κεφαλονιά μας, δεν πρέπει αυτή την φορά να χάσει μια και μοναδική ευκαιρία για πορεία, στην αποτοξίνωση από τις κρατικές φιλίες που πρόσφατα απέδειξαν την απόλυτη αδυναμία και να βάλει πλώρη με ότι πιο ανθηρό, δημιουργικό και κυρίως ανεξάρτητο έμψυχο δυναμικό διαθέτει, να ενώσει τους Κεφαλλονίτες και να δουλέψει σκληρά για τον μέλλον του τόπου, χωρίς να υπολογίσει κανείς μικροπολιτικές και μικροσυμφέροντα, που πάντα υπήρχαν μέχρι τώρα και που είναι αυτά τα οποία, εμπόδισαν πάντοτε την υλοποίηση δημιουργικών πολιτικών και που είναι υπεύθυνα σε ένα μέτρο για την σημερινή πραγματική "καντάτια" του τόπου μας!
Είναι ντροπή για όλους μας και για τον καθένα ξεχωριστά στην σημερινή εποχή με όλο αυτό που έχουμε βιώσει να συνεχίζουμε και να υποστηρίζουμε την οπισθοδρόμηση και την διολίσθηση της Κεφαλονιάς, σε δρόμους που σύντομα δεν θα έχουν γυρισμό στην ανάπτυξη, στην ευημερία και στην πραγματική προκοπή και πρόοδο αυτού του τόπου, της Κεφαλονιάς μας.
Για εμένα προσωπικά και για πολλούς ακόμα που αποφασίσαμε ενεργά, να διεκδικήσουμε της δημοτικές εκλογές μαζί με τον ΘΕΟΦΙΛΟ ΜΙΧΑΛΑΤΟ, τον μοναδικό και πραγματικά ανεξάρτητο υποψήφιο ΔΗΜΑΡΧΟ, το κάνουμε έχοντας πλήρη επίγνωση, των συνεπειών και των υποχρεώσεων που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας μετά το επιτυχημένο αποτέλεσμα των εκλογών.
Για όλους εμάς, που είδαμε την κατηφόρα του τόπου μας, την προηγούμενη τριετία, που δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, για εμάς, που δεν μας πείθουν, οι ξαφνικές επίθεσης φιλίας και συνεργασίας, αιωνίων πολιτικών "αντιπάλων", επαγγελματιών της πολιτικής, που οι επιλογές τους από θέσης εξουσίας αυτού του τόπου κατακρεούργησαν στην κυριολεξία την Κεφαλονιά μας και που σήμερα συνεργάζονται είτε εντός είτε εκτός διαφόρων καιροσκοπικών ψηφοδελτίων, με μοναδικό στόχο την διάσωση μιας παρωχημένης πολιτικής βούλησης, και την ανάδειξη εκ νέου σκελετωμένων πολιτικών, που ο ίδιος ο λαός της Κεφαλονιάς, κατ΄ επανάληψη μέχρι πρόσφατα καταδίκασε εκλογικά με συνεχείς και διαρκείς πολιτικές ήττες.
Για όλους εμάς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μόνο μια πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, με σύγχρονες αντιλήψεις, εποικοδομητική σε έργα δημοτική αυτοδιοίκηση, που πραγματικά θα ενώσει όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας και που θα δουλέψει με ζήλο, με λογική και πάντα με γνώμονα την πορεία μιας ΕΝΩΜΕΝΗΣ αυτοδιοίκησης , θα μπορέσει απερίσπαστη να παραδώσει έργο, να φέρει την ανάπτυξη και να κάνει όλους εμάς περήφανους για την ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ μας!
Υπεύθυνα
Βασίλης Αντζουλάτος
Υποψήφιος Τοπικούς Σύμβουλος Πόρου

" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου