Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Στη Βραζιλία ήρθα» το σύνθημα της Ελλάδας στο Μουντιάλ

«Στη Βραζιλία ήρθα» το σύνθημα της Ελλάδας στο Μουντιάλ

«Στη Βραζιλία ήρθα, Ελλάδα σ’ αγαπώ, παντού σ’ ακολουθώ. Στη Βραζιλία ήρθα, στη χώρα του Πελέ, όλα τα βλέπω μπλε. Στη Βραζιλία ήρθα, κούπα να πάρουμε, να τους τρελάνουμε» το τρίστοιχο που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους

«Στη Βραζιλία ήρθα, Ελλάδα σ’ αγαπώ, παντού σ’ ακολουθώ.
Στη Βραζιλία ήρθα, στη χώρα του Πελέ, όλα τα βλέπω μπλε.
Στη Βραζιλία ήρθα, κούπα να πάρουμε, να τους τρελάνουμε»

Με αυτό το νέο ενθουσιώδες σύνθημα στις αποσκευές της, ξεκινάει η Εθνική Ελλάδος για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού που πραγματοποίησε η ΟΠΑΠ, ο Μεγάλος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.
Το σύνθημα «ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΗΡΘΑ» του ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΟΡΑΚΗ ψηφίστηκε από τον κόσμο και επιλέχθηκε από τους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας ως το καλύτερο για να τους συνοδεύσει στη Βραζιλία. Ο τυχερός «συνθέτης» κέρδισε την ευκαιρία να ακούσει χιλιάδες οπαδούς να εμψυχώνουν τους παίκτες μας με τα λόγια του. Διπλά κερδισμένος, θα ταξιδέψει στη Βραζιλία, με τη φροντίδα της ΟΠΑΠ, για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα μας και να βρεθεί στην καρδιά της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του κόσμου.
TwitterGoogle+

1 σχόλιο:

  1. Ωραίο το σύνθημά μας!! Πάμε δυνατά Βραζιλία με συνθηματάρα και ένα πολύ νοσταλγικό βίντεο που μας θυμίζει κάτι από τις παλιές μας δόξες!! Εύχομαι να επαναβιώσουν φέτος!!

    https://www.youtube.com/watch?v=uBs8FvoTe_c

    ΑπάντησηΔιαγραφή