Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

NEA AΠΟ TO EPTATV -ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ!! ???

Η είδηση ότι εταιρεία με το όνομα Levante Ferries, επιθυμεί να αναλάβει την γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη, κυκλοφόρησε το απόγευμα της Τετάρτης στις περισσότερες ενημερωτικές ιστοσελίδες του νησιού.
 Το προχωρήσαμε λίγο παραπάνω μέσω γνωστού συντάκτη του ναυτιλιακού ρεπορτάζ και μας παρέπεμψε σε συγκεκριμένο blog που ασχολείται μόνο με τέτοια θέματα, το οποίο ανέφερε όχι μόνο ότι η εταιρεία θα αναλάμβανε το πρότζεκτ, αλλά έδινε φωτογραφίες του πλοίου. Το όνομά του; Fior di Levante κι έρχεται μετά από επισκευή στα ναυπηγεία της Κορέας.
Σύμφωνα με την κορυφαία ιστοσελίδων για καράβια στον κόσμο, το ναυπηγημένο το 1998, Fior Di Levante, ταξίδεψε για πρώτη φορά εκείνη την χρονιά με το όνομα Treasure Island. Το 2000 μετονομάστηκε σε Hyundau Seolbong και κάποια στιγμή το 2011, αντιμετώπισε πρόβλημα με φωτιά στο σαλόνι του.
Εστάλη σε ναυπηγεία της Νοτίου Κορέας στην περιοχή Γιοσού, ανακατασκευάστηκε πλήρως, ουσιαστικά άλλαξε η μορφή του ως ένα εντελώς καινούργιο καράβι και πήρε στις 17 Ιουνίου του 2012 το όνομα Fior di Levante.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου