Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ,, 24 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ


Ένωση των Ανθρώπων από poroskefalonia



ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ,, ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ 
Και στον Πόρο ολοκληρώθηκε ο Επέτειος τα 150 χρόνια 



24 Μαΐου στην στο αμφιθέατρο του Πόρου οργανωμένο από το σύλλογο Προννησος, καθώς και συγχαρητήρια στο δάσκαλο Γεώργιο Γαβριέλατο που μας γύρισε στα θρανία με την υπέροχη ιστορική αναφορά σε μια δύσκολη πορεία στον περασμένων αιώνα, κάτω από φτώχια και σκλαβιά με σκυμμένα τα κεφάλια, προσκυνώντας τους αφεντάδες, οπό την μια σκλαβιά στην Άλλη. Πάντα ο κεφαλλονίτης ζητούσε και αγωνιζόταν για την ελευθεριά της πατρίδος μας και θα συνεχίζει για την γαλήνη της ψυχή του . 

Και στον Πόρο ολοκληρώθηκε ο Επέτειος τα 150 χρόνια 

24 Μαΐου στην στο αμφιθέατρο του Πόρου οργανωμένο από το σύλλογο Προννησος, καθώς και συγχαρητήρια στο δάσκαλο Γεώργιο Γαβριέλατο που μας γύρισε στα θρανία με την υπέροχη ιστορική αναφορά σε μια δύσκολη πορεία στον περασμένων αιώνα, κάτω από φτώχια και σκλαβιά με σκυμμένα τα κεφάλια, προσκυνώντας τους αφεντάδες, οπό την μια σκλαβιά στην Άλλη. Πάντα ο κεφαλλονίτης ζητούσε και αγωνιζόταν για την ελευτεριά της πατρίδος μας και θα συνεχίζει για την γαλήνη της ψυχή του . 
Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και τα βίντεο στην κατάλληλη στιγμή συγκεκριμένη στην σελίδα που ξέρετε.www.poroskefalonia
Georges Metaxas










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου