Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ



Συμμαχία για το περιβάλλον, την ανάπτυξη και τον πολιτισμό

 
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συνεδρίαση στελεχών, μελών και φίλων του ΠΑ. ΣΟ. Κ. που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26-9-2010 στο Ιονικό Πολιτιστικό Κέντρο, κατά την οποία αποφασίστηκε και η ονομασία του συνδυασμού με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηλία Μπεριάτο, η οποία είναι:
ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
συμμαχία για το περιβάλλον, την ανάπτυξη και τον πολιτισμό

Κατά τη συνεδρίαση, η οποία υπήρξε μαζικότατη, καθορίστηκε ο σχεδιασμός δράσεων, προπαρασκευαστικών ενεργειών και πολιτικών πρωτοβουλιών που πρέπει ν’ αναληφθούν για την επίτευξη νικηφόρου αποτελέσματος στις εκλογές στις 7 Νοέμβρη.
Από πολλούς ομιλητές τονίστηκε η ανάγκη επιτυχούς εφαρμογής του σχεδίου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ για την Περιφερειακή αποκέντρωση και την αυτοδιοίκηση, η υπεροχή του προγραμματικού λόγου του Συνδυασμού, καθώς και η βεβαιότητα ότι ο Ηλίας Μπεριάτος με την πολιτική του εμπειρία, τις εξειδικευμένες γνώσεις του σε θέματα περιφερειακής διοίκησης, χωροταξίας και περιβάλλοντος και την κοινωνική του καταξίωση αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να γίνει ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.
Κλείνοντας τη συζήτηση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηλίας Μπεριάτος δήλωσε κατηγορηματικά ότι διαχρονικά στήριξε και θα εξακολουθήσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη διατήρηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την ανάπτυξη του Ιόνιου Αρχιπελάγους.
Τέλος, κάλεσε όλους στους συνυποψήφιούς του σε δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τα προβλήματα των κατοίκων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου