Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΚΕΦΑΛΟΝΗΤΕΣ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!

ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο Γ. ΓΚΙΑΦΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ''IONIAN STAR''. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ.
photo: Χρ. Σιμωτά ( Από τις νεότερες Καραβολάτρεις του νησιού!)   ΣΕ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΡΟΥ


    • Ilias Grigoratos O oποίος καπτα Γιώργος Γιατράς είναι ένας εξαιρετικός πλοίαρχος κι άνθρωπος πάνω από όλα!!!
      10 ώρες πριν · · 3 άτομαΦορτώνει...

    • Kefalonites Karabolatres Αυτό να λέγεται! Παρότι το IONIAN STAR δε φημίζεται ιδιαίτερα για τις ελικτικές του ικανότητες, δεν έχουμε παρατηρήσει ποτέ να αντιμετωπίσει πρόβλημα σε κανένα λιμάνι. Όσον αφορά την ανθρώπινη διάσταση, αν λάβουμε υπόψη τη φιλοξενία που έτυχαν οι ''Πεζοπόροι του Πόρου'' την περασμένη βδομάδα, τότε δε χρειαζόμαστε άλλο αποδεικτικό στοιχείο..!!! Καλά ταξίδια να 'χει πάντα!
      Andreas Kalvos(Zante Ferries)-Περνώντας τα φανάρια του Πειραιά για τον ετήσιο δεξαμενισμό του. 13.01.2011

      Kefalonites Karabolatres ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΙΟΥ! ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ''ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ'' ΠΗΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ''ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ'' ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΔΕΞΑΜΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17/01 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΕΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΛΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ.



      συνοδεια ρυμουλκων οδηγηται στον μωλο δραπετσωνας το ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ολοκληρωνοντας τον δεξαμενισμο του και σειρα περνει το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ στην πετρινη μονιμη δεξαμενη!!
      Πέμπτη στις 9:25 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου