Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

"Η στάση του δημάρχου είναι μορφωτική".


Πολλές φορές ο Κώστας Ζαπάντης σταμάτησε τη συνέντευξη βουρκώνοντας για όσα έλεγε. Όλα όσα ακούσαμε στη συνέντευξη χρειάζονται ειδικής ανάλυσης. Μέσα σ' αυτό το μικρό σημείωμα και όσα άλλα ακολουθήσουν δεν θα μπορούμε να αποδώσουμε το νόημα των όσων είπε ο Κώστας Ζαπάντης. Συγκλονίστηκα τα αποκάλεσαν οι παραβρισκόμενοι, χειροκροτώντας τα υποδέχθηκαν άλλοι, με κατεβασμένο το κεφάλι οι περισσότεροι, προσπαθούσαν να κρατήσουν τη συγκίνηση που μετέφερε ο πρώην Δήμαρχος, σκουπίζοντας πολλές φορές τα μάτια του. Αν αφήσουμε στην άκρη το συναισθηματικό μέρος της συνέντευξης, όλα όσα κατήγγειλε  ο Κώστας Ζαπάντης εμπίπτουν καταρχήν στις αρμοδιότητες του Εισαγγελέα με τις καταγγελίες περί πλαστογραφίας εγγράφων. Μίλησε για κουκουλοφόρους, κανίβαλους. Στην ωραία αίθουσα του BAR Haagen Dazs, τη συνέντευξη παρακολούθησαν ο Μάρκος Κοτσιλίνης, ο Γιώργος Τσιλιμιδός,  ο Νικόλας Βαλλιανάτος κ.ά.. Πριν δημοσιεύσουμε οτιδήποτε άλλο, ας ακούσουμε τη συνέντευξη πρώτα.  Εδώ κλικ.


Μόλις η δημοτική αρχή θα είναι έτοιμη και επισήμως ενημερωμένη θα θέσει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο
Mετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με τα πεπραγμένα του πρώην Δημάρχου Κώστα Ζαπάντη στο Δήμο Ελειού- Πρόννων και μετά τις δηλώσεις και του ιδίου σε συνέντευξη τύπου του , η δημοτική αρχή πιστή στην βασική αρχή πως πρέπει όλα τα ζητήματα που αφορούν τη νομιμότητα και την πολιτική ηθική να έρχονται στο φως και στην δημοσιότητα σκοπεύει να θέσει στο τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου όλα τα προς διερεύνηση ζητήματα.
Βασική μας θέση είναι ότι ζητήματα πολιτικής και ηθικής σημασίας δεν είναι δυνατόν να συζητούνται σε καφενεία ή σε διαδρόμους αλλά αποκλειστικά σε θεσμικά όργανα ώστε αφενός να γίνεται αντιληπτή στην κοινωνία η πολιτική στάση κάθε παράταξης και κάθε πολιτικού προσώπου και αφετέρου να λαμβάνονται οι ορθές αποφάσεις. Για τους παραπάνω λόγους μόλις η δημοτική αρχή θα είναι έτοιμη και επισήμως ενημερωμένη θα θέσει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο


ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΜΠΛΟΚ   http://kefaloniaphotonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου