Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΣΠΙΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ

Περίπου 300 συμπολίτες μας (επαγγελματίες, έμποροι, αγρότες, εργάτες, υπάλληλοι κ.α.) έδωσαν το παρόν στη «Σπίθα», που τείνει να πάρει διαστάσεις λάβας σε ολόκληρη τη χώρα, εκφράζοντας έτσι το θυμό αλλά και την αγωνία του κάθε Ελληνα για το που οδηγείται η χώρα μας με το επαίσχυντο Μνημόνιο, που όπως είχε χαρακτηριστικά ο εκ των χθεσινών ομιλητών Δημήτρης Καζάκης «…αποτελεί καθεστώς ιδιότυπης κατοχής της χώρας μας από το διεθνές χρηματιστηριακό κεφάλαιο και τους διεθνείς τοκογλύφους…».

 

 

 

Επίσης σε μήνυμά του ο Μίκης Θεοδωράκης αναφέρει τα εξής:
«Αγαπητοί φίλοι,
Σας καλούμε όλες και όλους, γονείς, παιδιά, εγγόνια, και όλη την κοινωνία που συνθλίβεται και ταπεινώνεται καθημερινά να φουντώσουν με την «Σπίθα των Κεφαλλήνων» για Ελευθερία-Δημοκρατία-Εθνική Ανεξαρτησία.
Αγαπητοί φίλοι,
Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή και εθνική προδοσία, το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο και η Βουλή μας χώρος υποδοχής των τοκογλύφων του ΔΝΤ και υλοποίησης των εντολών τους. Oι τοπικές μας κοινωνίες πορεύονται χωρίς ελευθερία, χωρίς Δημοκρατία, χωρίς Κοινωνική Συνοχή, παραβιάζονται καθημερινά τα ανθρώπινα δικαιώματα (ύφεση, ανεργία, φτώχεια, μείωση μισθών και συντάξεων, εκατοντάδες λουκέτα, κόλαση για το μέλλον των παιδιών μας, παράδοση της χώρας στους δανειστές μας).
Επιβάλλεται, λοιπόν, να απαντήσουμε ως κοινωνία και να παράξουμε Δημοκρατία και Κοινωνική
Αλληλεγγύη, τώρα με τη «Σπίθα» του κάθε ενός από εμάς, με την «Σπίθα» όλων των πολιτών.
Αγαπητοί φίλοι φτάνει πια!

Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο μέτωπο, μια μεγάλη συνάντηση που στη θέση του «Δεξιού» και του «Αριστερού» να μπεί ο άνθρωπος.
Μια μεγάλη ενότητα και συμμετοχή πολιτών που θα απελευθερώσει την πατρίδα, που θα επαναφέρει τη Δημοκρατία, Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια στη ζωή των πολιτών, που θα επιβάλλει την κάθαρση με πολιτικές ευθύνες και επιβάλλοντας τιμωρίες και θα επιστρέψει το μέλλον στα παιδιά μας».

ΚΑΙ  ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ  ΕΚΛΕΨΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...

ΚΑΙ  ΕΝΑ    ΒΙΝΤΕΑΚΙ  ΠΟΥ  ΒΡΗΚΑ   ΜΟΝΟΣ  ΜΟΥ!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου