Tζόγια: Kαταδικάζω την άνανδρη επίθεση.Καταδικάζω την άνανδρη επίθεση στον Kώστα Zαπάντη, αναφέρει σε δήλωσή της η περι. σύμβουλος και τ. αντιδήμαρχος κ. Tζόγια Γρουζή.

H δήλωση έχει ως εξής:
Με θλίψη , οργή και αγανάκτηση έλαβα γνώση για την άνανδρη επίθεση στο πρόσωπο του τ. Δημάρχου Ελειού-Πρόννων, κ.Κώστα Ζαπάντη.
Είχα την τιμή να συνεργαστώ με τον κ. Ζαπάντη τα τελευταία χρόνια σε μια κοινή προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων των Πρόννων.
Η προσπάθεια σπίλωσης της προσωπικότητας και προσφοράς του φυσικά πέφτει στο κενό γιατί οι κάτοικοι των Πρόννων, όλοι όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του, όλοι όσοι συμμετείχαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι Σύλλογοι, οι Φορείς απλοί πολίτες σε ανάγκη είναι μάρτυρες της γενναιοδωρίας του στην κοινωνία και της προσωπικής οικονομικής συμβολής σε έργα ανάπτυξης για τον τόπο του.
Καταδικάζω την άνανδρη αυτή επίθεση στο πρόσωπο του Κώστα Ζαπάντη και πιστεύω ότι είναι πια καιρός να επέμβει η δικαιοσύνη στα μέσα αυτά που δημοσιεύουν ανώνυμες επιστολές διαταραγμένων προσωπικοτήτων με στόχο να υποβαθμίσουν το έργο και την προσωπικότητα του οποιουδήποτε πολίτη.
Με τιμή,
Τζόγια Γρουζή
Περιφερειακή Σύμβουλος
Ιονίων Νήσων