Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΥ‏

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΦΩΤΟ  ΑΠΟ ΤΟ   ΒΗΜΑ  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !!
ΘΑ!!! ΘΑ!!! ΘΑ!!! ΘΑ!!! ΘΑ!!!   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  7 ΜΗΝΕΣ  ΑΠΛΗΡΩΤΗ  ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ  ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΜΕ  ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ  ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ  ΛΥΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 


Οι εργαζόμενοι του Κοργιαλενείου Ιδρύματος (Βιβλιοθήκης – Μουσείου) συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας γιατί παραμένουν απλήρωτοι 7 και πλέον μήνες. Με την συμπαράσταση του ΠΑΜΕ και του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ προσπαθούν να αναδείξουν το πρόβλημα. Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στη γνώση μέσω του πλούτου που διαθέτει η Βιβλιοθήκη και στον πολιτισμό μέσω του ΜΟΥΣΕΙΟΥ, αποτελεί δικαίωμα όλου του ΛΑΟΥ. Το δικαίωμα αυτό φαλκιδεύεται από την γενικότερη πολιτική της Ε.Ε. που ακολούθησαν και ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις με στόχο την ιδιωτικοποίηση  αγαθών /  υπηρεσιών, τις απολύσεις του υφιστάμενου προσωπικού  και την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων.  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοργιαλενείου Ιδρύματος καμία αντίδραση δεν έχει σε αυτή την πολιτική αντίθετα συναινεί στην υλοποίησή της και δηλώνει ότι “ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ  ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ”.
Τα δημοσιεύματα και οι δηλώσεις του Βουλευτή περί λύσης του προβλήματος είναι ανακριβή και αποπροσανατολιστικά αφού το πρόβλημα παραμένει και οξύνεται αναγκάζοντας τους εργαζόμενους να συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας.
Η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη και το Μουσείο δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων όσο διαρκεί το πρόβλημα.
Διεκδικούμε:
1.     Να καταβληθούν 100% οι δεδουλευμένες αποδοχές μας.
2.     Να πληρωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές προς το ΙΚΑ στο ακέραιο.
3.      Να ξεκινήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για να δρομολογηθεί μόνιμη λύση λειτουργίας Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης και Μουσείου αποκτώντας ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
4.     Να σταματήσουν άμεσα οι όποιες ενέργειες αποδυνάμωσης των προσπαθειών των υπαλλήλων για εξεύρεση λύσης του παραπάνω προβλήματος και κάθε μορφή απεργοσπασίας και τρομοκράτησης.
Αργοστόλι, 17 Αυγούστου 2011

Οι εργαζόμενοι του Κοργιαλενείου Ιδρύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου