Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ



Η  φώτο  από  το ρεπορτάζ από το    http://www.e-kefalonia.net   ΑΡΙΣΤΕΑΣ  ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ 
Συμπολίτη – Συμπολίτισσα


Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές που γίνονται μετά το 1974. Η ψήφος του πολίτη θα κρίνει το μέλλον της χώρας για πολλές δεκαετίες και με καθοριστικό τρόπο.
Το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, προσέφερε πολλά και υπηρέτησε με συνέπεια τον ελληνικό λαό. Οι κυβερνήσεις του κινήματος μας άλλαξαν την χώρα και έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη των νησιών μας.
Το 2009 αναλάβαμε την κυβέρνηση όταν η χώρα βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού από την αλόγιστη πολιτική της ΝΔ. Είναι αλήθεια πως την διαγραφόμενη κατάρρευση της χώρας δεν την αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε.
Μπροστά στον κίνδυνο της κατάρρευσης πήραμε μέτρα επώδυνα και πολλές φορές άδικα για τον λαό μας. Τα λάθη μας αυτά τα έχουμε παραδεχθεί, οι δε πολίτες μας τιμώρησαν με το 13% της 6ης  Μαΐου. Εισπράξαμε το κόστος να κρατήσουμε τη χώρα όρθια.

Τα αποτελέσματα της 6ης Μαΐου  δημιούργησαν μια νέα πολιτική κατάσταση.
Το ΠΑΣΟΚ αν και έχει μικρό ποσοστό ψήφων, διαθέτει γνώση και εμπειρία που μπορούν να αποτελέσουν ασφαλιστικές δικλίδες για το μέλλον της πατρίδας.
Βρισκόμαστε μπροστά στο πιο δύσκολο και αβέβαιο σταυροδρόμι των τελευταίων δεκαετιών. Οι κίνδυνοι δεν είναι απλά ορατοί, είναι μπροστά μας στα λίγα βήματα.
Η Ελλάδα από χώρα του Ευρώ και της Ευρώπης κινδυνεύει να βρεθεί εκτός.
Το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι η θέση της Ελλάδας στο κόσμο.
·Θα βρίσκεται η χώρα στην ομάδα των ισχυρών ;
·Θα βρίσκεται εκεί που διαμορφώνονται και παίρνονται οι αποφάσεις ή θα βρεθεί στο διεθνές περιθώριο, αδύναμη και απομονωμένη ;
·Οι σημερινές θυσίες του λαού θα πιάσουν τόπο ή θα εξανεμισθούν ;
·Θα βγούμε από την κρίση ή μας περιμένουν τα πολύ χειρότερα ;
Δυστυχώς η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ακροβατούν με λαϊκισμό ανευθυνότητα και εξόφθαλμη αλαζονεία.  Αγνοούν πως η χώρα πρέπει στις 18 Ιούνη να έχει κυβέρνηση ικανή να μας βγάλει από την κρίση.
Είναι προφανές πως η νέα κυβέρνηση θα ’ναι  κυβέρνηση συνεργασίας. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι   δεδομένο πολιτικό συμπλήρωμα για κανέναν.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος με σύνεση  και ειλικρίνεια θέτει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Το νέο ΠΑΣΟΚ, μέσα από την σκληρή αυτοκριτική του, μπορεί να γίνει ο πόλος σταθερότητας σε μια κυβέρνηση που έχει ανάγκη η χώρα. Το ισχυρό ΠΑΣΟΚ, θα ναι ο ακρογωνιαίος λίθος για μια αποτελεσματική κυβέρνηση συνεργασίας.
Ö Καλούμε τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, που γνωρίσαμε χαρές και πίκρες, απογοητεύσεις και μέρες έντονου ενθουσιασμού και δημιουργίας να στείλουν μήνυμα ότι ενωμένοι θα δώσουμε τον αγώνα:
· για τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα μας,
· για τις αλλαγές που απαιτούνται στον πολιτικό μας χώρο.
Ö Καλούμε όλους τους πολίτες του τόπου μας,  όσους έχουν τις ίδιες αγωνίες και προβληματισμούς να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο μας.
Το δυναμωμένο ΠΑΣΟΚ είναι εγγύηση ευθύνης συνεννόησης και εξόδου από την κρίση.



                                                                                                Οι Υποψήφιοι

Αραβαντινού – Λιανού Καλλιόπη (Πόπη)

                                                                                Μοσχόπουλος Σπύρος

                                                                                         Φλωράτου Γεωργία (Τζίνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου