Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Περιφερειάρχη και εκπαιδευτικούς από την Κέρκυρα για τις μεταφορές μαθητών


Συνάντηση Περιφερειάρχη Ι.Ν με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων


και εκπαιδευτικούς από την Κέρκυρα για τις μεταφορές μαθητών 
Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κέρκυρας και τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Θέμα της συνάντησης, ήταν τα προβλήματα των σχολικών μεταφορών.Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ενημέρωση και διάλογος σχετικά με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις σχολικές μεταφορές.
Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε το προεδρείο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών για τις συνεχείς επαφές που έχει με τους μεταφορείς, οι οποίοι αντιδρούν στην εγκύκλιο που έχε εκδοθεί, ιδιαίτερα όσοι είχαν συμμετάσχει σε προηγούμενο διαγωνισμό και είχαν ήδη κάνει εκπτώσεις εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά τους για τη μείωση και ότι αδυνατούν να εκτελέσουν το μεταφορικό έργο.
Τα προβλήματα αυτά ο Περιφερειάρχης τα έχει θέσει τις προηγούμενες ημέρες σε επαφές που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών, Ε. Στυλιανίδη, επιχειρηματολογώντας ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα διέξοδος στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα με τις σχολικές μεταφορές.
Η σημερινή διαβεβαίωση του Υπουργείου Εσωτερικών ήταν ότι θα προχωρήσει σε συμπληρωματική νομοθετική ρύθμιση, η οποία αναμένεται να δώσει λύση στο ακανθώδες αυτό πρόβλημα.
Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι βρίσκεται κοντά στους γονείς και στους μαθητές, κατανοώντας πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα επιλυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου