Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πιθανότητα βιασμού του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη πριν αυτός δολοφονηθεί


Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012


Η αναφορά των ειδήσεων του Λιβάνου περί βιασμού του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη πριν αυτός δολοφονηθεί , παραμένει ανεπιβεβαίωτη από το AFP.


From HEIL GAP ( or mind the GAP)

Ανεπιβεβαίωτο δελτίο ειδήσεων από τον Λίβανο, αναφέρει ότι ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Λιβύη, ο Chris Stevens, βιάστηκε πριν θανατωθεί από τη ιδικές του μαριονέτες της Αλ Κάιντα !.

Προφανώς, οι μουσουλμάνοι … δοθείσης ευκαιρίας …. αποδεικνύουν ότι είναιπρωτόγονοι !
Δεν βιάζουν μόνο τους Αμερικανούς δημοσιογράφους στους δρόμους , αλλά τώρα πλέον βιάζουν και τους αμερικανικούς πρέσβεις !
Σύμφωνα με το Tayyar.org ειδήσεων του Λιβάνου , επικαλούμενο πηγές ειδήσεων Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Λιβύη Christopher Stevens , ο οποίος σκοτώθηκε από ενόπλους που εισέβαλαν στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη την Τρίτη, φέρεται να είχε βιάσει πριν δολοφονηθεί.
Μια ανακοίνωση ειδήσεων από το Λιβυκό Free Press , επίσης αναφέρει ότι Πρέσβης Stevens είχε "σοδομιστει" πριν σκοτωθεί :


Read more: http://www.staparaskinia.gr/2012/09/afp.html#ixzz26NEKs0Pe


Οι ΗΠΑ στέλνουν δύο πολεμικά πλοία στην Ακτή της Λιβύης - FoxNews


Δύο Πολεμικά πλοία του Ναυτικού των ΗΠΑ εστάλησαν προς τις ακτές της Λιβύης , μετά τη δολοφονία του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη και των τριών εργαζομένων στο προξενείο,  εκ των οποίων οι δυο ήταν πεζοναύτες , αναφέρει το Fox News επικαλούμενο ανώνυμους στρατιωτικούς αξιωματούχους.

Ο Πρέσβης Chris Stevens και άλλοι τρεις Αμερικανοί έχασαν τη ζωή τους την Τρίτη στη Βεγγάζη μετά την  επίθεση που δέχθηκαν από ένοπλο όχλο , που ήταν « θυμωμένοι « (;) για την αμερικανικής παραγωγής ταινία,  η οποία θεωρείται προσβλητική για τον Προφήτη του Ισλάμ Μωάμεθ.

Σύμφωνα με το Fox News, μια ομάδα περίπου 50 Αμερικανών πεζοναυτών, επίσης , απεστάλη στη Λιβύη από την αμερικανική ναυτική βάση Rota, της Ισπανίας οι οποίοι αναμένεται να μεταβούν στην πρωτεύουσα της χώρας την Τρίπολη.


Read more: http://www.staparaskinia.gr/2012/09/afp.html#ixzz26NEnMT4R

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου