Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΑ.Σ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Γ.Ν.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ                                                                                                            ΕΠΑ.Σ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ                                                                                          ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΗΛ.2671023623-6945544541        
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΠΑ.Σ  Β. Νοσηλευτών ΄΄Κέντρο Εκπαίδευσης΄΄ του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς στα πλαίσια της εκπαίδευσης –επιμόρφωσης και όχι μόνο,σας ενημερώνει ότι  θα πραγματοποιήσει τα παρακάτω:
-Στις 27-02-2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 πραγματοποιεί το  μάθημα ΄΄εκμάθησης μουσικής΄΄ με την εθελοντική προσφορά του κ.ΤΟΜΥ ΚΟΥΤΑΒΑ τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Την ίδια ημέρα και ώρα  20.00΄μ.μ.συνεχίζεται το  εθελοντικό πρόγραμμα εκμάθησης χορού  με τις κ.κ. ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ  καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής  και ΒΩΡΟΥ ΡΟΥΛΑ  Χοροδιδάσκαλο.
Οι αναφερόμενες τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά ασχολούνται με την διδασκαλία παραδοσιακών χορών σε πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας  τα τελευταία 17 χρόνια  και διδάσκουν παραδοσιακούς  χορούς  απ' ολη την Ελλάδα (Νησιώτικη, Ηπειρωτική ), καθώς  και Ελληνικούς  Λαικούς. Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη.
-Στις 28-02-2013  ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00΄θα πραγματοποιηθεί  ημερίδα  με θέμα :ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΠΡΟΛΗΨΗ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΄΄με εισηγήτρια  την κ ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, Παιδίατρο του Νοσοκομείου μας.              Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη, θα δοθεί και σχετική βεβαίωση.
-Στις 01-03-2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00΄θα συνεχισθεί το δωρεάν  πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για αρχάριους και προχωρημένους με την εθελοντική προσφορά της καθηγήτριας Ξένων Γλωσσών κ. Χρύσας Βλωτή που επίσης ευχαριστούμε θερμά. Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη.
-Στις 30-03-2013ημέρα Σάβατο και ώρα 21.00΄μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικος χορός στην ΕΠΑ.Σ με ζωντανή μουσική, φαγητά επιμελημένα από τις σπουδάστριες και λαχειοφόρο. Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη.
Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης 
                            Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου