Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΟΜΗΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
  • Νικόλαος Καμπάνης Γιώργο οι ποτάμιες αποθέσεις και τα ίχνη εγκυβωτισμού στο συγκεκριμένο φαράγκι, δεν μας επιτρέπουν να δεχτούμε τέτοια γεωλογική αυθαιρεσία. Τό φαράγκι αυτό είχε πάντα παρόμοια χρήση, όπως και σήμερα: AΠΟ ΧΕΙΜΑΡΟΥΣ....Μη δίνουμε λαβή γιά ειρωνικά σχόλια από τους γεωλόγους, ακόμα και τον απλό κόσμο που καταλαβαίνει, των άλλων θεωριών. Αυτό το επισημαίνω εδώ γιατί τα σκάγια των ''αντιπάλων'' της Κεφαλονιάς χτυπούν και εμάς όταν οι απ'έξω μας κατηγορούν γιά ψεύτες. Ακόμα ''τρώω και εγώ φάπες'' που είπαν οι άλλοι ότι η Κεφαλονιά είναι κομένη.
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ O ΠΑΤΕΡΑΣ MOY,, (AΠΟ  ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΑ  ) ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΙΟΥ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΑ!!, ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ,, ΔΙΟΤΙ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ,, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑΘΕΡΑ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΤΩ!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙΣ ,,ΚΑΙ ΟΙ ΠΤΩΣΕΙΣ ΒΡΑΧΩΝ,, (ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟ) ,,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ!

  • Νικόλαος Καμπάνης Γιώργο οι θεωρίες είναι γιά να μας βοηθάνε, όχι γιά να μας βασανίζουν και να μας εκθέτουν.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΑΠΛΩΝΕ ,,ΗΤΑΝ ΡΗΧΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΡΔΟΣ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΗ ΦΩΤΟ ΑΒΡΑΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου