Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η αποκάλυψη του κ. Σπύρου

logo ΑΝΑΣΑ νέο
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Επικεφαλης: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός σύμβουλος
www.thodoros.gr             anasa.ionia@gmail.com    info@thodoros.gr

Η αποκάλυψη του κ. Σπύρου
             «πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη» και τώρα φωνάζει ! 


Έχασε την ψυχραιμία του ο Περιφερειάρχης κ. Σπύρου γιατί έγινε εντελώς ξεκάθαρος ο τρόπος που προσπαθούσε να εμποδίσει την συζήτηση για την Χ.Α. στο Π.Σ. Γι αυτό και επιτέθηκε με ανάρμοστο τρόπο στην δημοσιογράφο του Corfupress, επειδή έκανε απλά την δουλειά της, γι αυτό επιτίθεται στην παράταξη μας την ΑΝ.Α.Σ.Α. και τον επικεφαλής της με πολλούς και οξείς χαρακτηρισμούς.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. δικαιώθηκε πλήρως στην πρωτοβουλία της για την αναγκαιότητα της συζήτησης, όπως έδειξαν και οι πρόσφατες εξελίξεις.
Η ΑΝ.Α.Σ.Α. δικαιώθηκε πλήρως όταν εκτιμούσε ότι το Συμβούλιο προγραμματίστηκε την Κυριακή 28/9/2013 και ώρα 6.00 για… να μην γίνει.
Ούτε ένας σύμβουλος από Λευκάδα, Ζάκυνθο Κεφαλονιά και Ιθάκη δεν παρουσιάστηκε! Γιατί ειδικά για τα τρία νησιά ήταν αδύνατη η προσέγγιση εκτός αν εδαπανώντο τρεις ημέρες(!).
Ο δε περιφερειάρχης κ. Σπύρου πιάστηκε κυριολεκτικά «με την γίδα στην πλάτη» αφού ο ίδιος τηλεφώνησε στην Ζάκυνθο λέγοντας πως δεν θα γίνει το Συμβούλιο!
Η ΑΝ.Α.Σ.Α. δικαιώθηκε όμως κυριολεκτικά και στο πολιτικό επίπεδο , όταν εκτίμησε ποιοι είναι οι λόγοι που δεν θέλει ο κ. Σπύρου να γίνει η συζήτηση για την Χ.Α. στο Π.Σ.
Στο χθεσινό του δελτίο τύπου ο Περιφερειάρχης ως άλλος «Φαήλος Κρανιδιώτης» προβάλλει αφενός την θεωρία των δύο άκρων ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ απαντήσεις από την ΑΝ.Α.Σ.Α. και την Αριστερά για τους θανάτους στην Μαρφίν(!) και αφ ετέρου δείχνει την μεγάλη αγωνία του για το εκλογικό σώμα της Χ.Α., εν όψει φυσικά της εκλογής του ερχόμενου Μαΐου.
Η ΑΝ.Α.Σ.Α. επιστρέφει στον κ. Σπύρου τους χαρακτηρισμούς ένα προς ένα.
Η αποκάλυψη του είναι πλήρης και καταλυτική μπροστά στους έκπληκτους Ιόνιους Πολίτες.
Μέχρι τώρα ήταν φανερό πως λειτουργεί σαν κομματικός ακόλουθος του κ. Σαμαρά και της μνημονιακής κυβέρνησης. Τώρα πλέον έγινε καθαρό ότι γίνεται επικίνδυνος για την κοινωνική συνοχή και την δημοκρατία ενστερνιζόμενος τις πλέον επικίνδυνες θεωρίες της περί του κ. Σαμαρά ακροδεξιάς δράκας.
Αλήθεια τι γνώμη έχει  ο κ. Δένδριας για την πολιτική συμπεριφορά του κ. Σπύρου και το χάϊδεμα της Χ.Α.;

Αργοστόλι,30/9/2013                           Θεόδωρος Γαλιατσάτος
                                                              Περιφερειακός σύμβουλος

                                                              Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου