Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΦΩΤΟ ΜΑΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ "ΠΟΡΟΣ"

KATI  ΣΑΝ  ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ  ,ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ  ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  !!!!!!


καλησπερα! μιας και πλεον το γκρουπ εχει 1200+ μελη νομιζω οτι θα πρεπει να βελτιωσουμε λιγο την εικονα μας. να μπαινει καποιος "ξενος" εδω και να τον κανουμε να θελει να επισκεφθει τον τοπο μας. αισθανομαι οτι πρεπει να βαλουμε καποιους γενικους κανονες ωστε το γκρουπ να μην ειναι προσανατολισμενο σε εμας αλλα στο χωριο μας, ακουω ιδεες, σκεψεις και προτασεις..

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΣ
Γενικοί Κανόνες

(1) Το γκρουπ αφορά σε όλους μας, έχει χτιστεί με γνώμονα του να είναι χρήσιμο και ουσιαστικό με θέμα το πανέμορφο χωριό μας.
(2) Fake προφίλς και μή-αληθινά accounts που ποστάρουν για οποιονδήποτε λόγο είναι ενάντια στους Όρους Χρήσης του fb και δυνητικά θα αφαιρούνται από το γκρουπ εφόσον δημοσιεύουν αμφίβολης υπόστασης περιεχόμενο κιόλας.
(3) Δημοσιεύσεις που στοχεύουν σε άντληση hits, διαφημίσεων και λοιπών σε sites αμφιβόλου αφετηρίας πέραν της υγιούς ενημέρωσης δεν είναι αποδεκτά. Επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις που συνεχίζουν να μην το σέβονται αυτό, επίσης θα έχουν αντίστοιχη μεταχείριση.
(4) Δημοσιεύσεις που στοχεύουν σε κομματική προπαγάνδα (οποιουδήποτε χώρου, φύσης και αφετηρίας) εάν γίνονται κατ'εξακολούθηση και δίχως σεβασμό στην φυσιογνωμία και προσπάθεια εις όφελος του γκρουπ, ομοίως δεν έχουν θέση εδώ.
Είμαστε ΟΛΟΙ μια συντροφιά, δυνητικά. Που προσπαθεί να βοηθήσει στο να υπάρχει αξιόλογο και αξιοπρεπές έργο/χρησιμότητα στον χώρο εδώ. Όσοι θέλουν να εκμεταλλευθούν χωρίς να σέβονται την έννοια του γκρουπ ως σύνολο, θα βρεθούν μπροστά στις ίδιες τις συνέπειες των πράξεών/επιλογών τους. 

Γενικές προτάσεις δημοσιεύσεων, οι οποίες είναι πάντα ευπρόσδεκτες
(1) Δημοσιεύσεις με φωτογραφίες της περιοχής, 
(2) Δημοσιεύσεις με δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος στο χωριό μας
(3) Δημοσιεύσεις ιστορικού χαρακτήρα, που αφορούν την ιστορία της περιοχής μας
(4) Δημοσιεύσεις - Κριτικές για επιχειρήσεις της περιοχής (Ξενοδοχεία, εστιατόρια, Καφετέριες κτλ)
(5) Προτάσεις προς κάποιον επισκέπτη ( τί πρέπει να δεί όσο βρίσκετε στο χωριό μας, πού να πάει για μπάνιο, πεζοπορικές διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει, κρυφές διαδρομές, κρυφές παραλίες κτλ. )


  • Valia Kourkoumeli Νομίζω πως η δημιουργία σελίδας-πια- είναι καλύτερη για την προβολή μας. Έχω την άποψη ότι μέχρι στιγμής υπάρχει ένα αξιόλογο πρώτο υλικό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε . Η σελίδα είναι σίγουρα πιο ελκυστική και πιο δομημένη. 

  • Valia Kourkoumeli Αν πάλι παραμείνουμε ως γκρουπ τότε θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες και να ενεργούμε -όλοι- βάση αυτών! Και επιπλέον θα πρέπει να κάνουμε και ένα μικρό -σουλούπωμα-μάζεμα! Αυτά! Καλημέρες!!

  • Nasiaa Kameno Podi Karapati Επίσης να μην επαναλαμβανόμαστε, να συμπληρώσω! Καλημέρα σε όλους!

  • Θεμος Καππα Παρη συμφωνω σε μεγάλο βαθμό με τη σκέψη σου, πολυ σωστοί όροι χρήσης. Θα πρεπει εδω να προβάλλουμε το χωριο μας, ετσι τουλαχιστον το εχω καταλάβει εγω. Και για να γινει αυτο θα πρεπει να γίνουμε ελκυστικοτεροι στους επισκέπτες, εμείς το ξέρουμε το χωριο μας. Η πρόταση της Βαλιας για σελίδα λύνει επίσης αρκετα ζητήματα όμως χρειαζεται νομίζω αρκετό χρονο. Ας γράψουμε όλοι πως σκεφτόμαστε το γκρουπ και προχωράμε! 

  • Valia Kourkoumeli Μπορούμε να κάνουμε μια προεργασία σε unpublished περιβάλλον για τη σελίδα, που σιγά σιγά θα εμπλουτίζουμε έτσι ώστε κάποια στιγμή και σε εύλογο χρονικό διάστημα να είναι onair. Μέχρι τότε όμως συμφωνώ πως το γκρουπ θα πρέπει να "υπακούει" στους παραπάνω κανόνες. Πρόταση - Νέα ΑΛΜΠΟΥΜ άνα κατάστημα, μαγαζί ή ταβέρνα. (-περιγραφή, φωτογραφίες, συνεχής ενημέρωση)

  • Diamantatos Paraskevas episis , sthn selida den tha einai oles oi dimosieuseis apo ta melh, panta emfaneis se olous, enw tha prepei na iparxei ena dinato team apo diaxeiristes. Epiplewn kata to parelthon exw entopisei oti ipirxan arketes selides anenerges, tis opoies prospathisa na ths kanw merge, xrisimopoiontas ta ergaleia editor tou fb, se ena bathmo exw petixei merge kapoion apo tis selides.

  • Θεμος Καππα Μια καλη αρχη ειναι το συμμάζεμα των δημοσιευσεων. Αφενός δημιουργία αλμπουμς και αφετερου διαγραφή των μη σχετικών και περιορισμός των reposts. Δεν ξέρω όμως αν οι περισσότεροι θελουν ενα γκρουπ ΤΟΥ χωριού αντι για γκρουπ ΓΙΑ το χωριο που σκεφτόμουν εγω. Οποτε ας εκφράσουμε τη γνώμη μας και η πλειοψηφία θα μας οδηγήσει.

  • Paris G. Travlos ΓΙΑ το χωριο!

  • Valia Kourkoumeli (Θεωρητικά όταν σε "ενδιαφέρει" μια σελίδα, την παρακολουθείς, επομένως δε θα χάνεις τις αναρτήσεις των μελών. Οι διαχειριστές προφανώς και θα έχουν τον ολοκληρωτικό έλεγχο αυτής - και από εκεί πηγάζει και η ομοιομορφία της.) Τώρα όσον αφορά το γκρουπ - αφού αυτό έχουμε αυτή τη στιγμή θεωρώ πως πρέπει να είναι η εικόνα "του χωριού" - με αναρτήσεις που αφορούν κυρίως στην "προβολή" αυτού. 
  • Θεμος Καππα "Του χωριού" σημαίνει ενα γκρουπ που αφορά τους κατοίκους του και δημοσιεύουν τα μέλη την καθημερινότητα σε αυτο και συζητάνε τα νεα τους, κατι για το οποιο ως μη μόνιμος κάτοικος ειμαι αναρμοδιος. "Για το χωριο" σημαίνει ενα γκρουπ που θα εχει ως σκοπο την προβολή του χωριού μας και οπου δημοσιεύουν μεν τα μέλη αλλα με τάξη τα του χωριού ώστε να μη χάνεται απο τη κεντρική σελίδα του το κύριο νόημα.

  • Valia Kourkoumeli χαχαχαχ .. τα ίδια λέμε άλλη σύνταξη ... Επαναπροσδιορίζω σύμφωνα λοιπόν με το παραπάνω, το γκρουπ πρέπει να είναι "Για το χωριο" - Για να είμαι σωστή με τις επιλογές!

  • Diamantatos Paraskevas Επομένως, για να συνοψίσουμε, εάν ορίσουμε οτι αυτό το group θα είναι για το χωριό, ίσως θα πρέπει να γίνει αρκετό συμμάζεμα κτλ . Επίσης το γκρουπ θα πρέπει να γίνει πιό ανοιχτό. Η δουλειά που θα πρέπει να γίνει είναι αρκετή. Απο την άλλη, αν το αφήσουμε ώς έχει, του χωριού δηλαδή, μας δίνετε η ευκαιρία να προχωρήσουμε και σε σελίδα, Για το χωρίο αυτή την φορά. Απο την στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρων, και όρεξή πιστεύω αυτή ειναι η ιδανικότερη επιλογή. Το γκρούπ θα συνεχίσει να υπάρχει ώς χώρος ανταλλαγής απόψεων, φωτογραφείων συζητήσεων, ενημέρωσης κτλ , ότι και σήμερα δηλαδή. Καθώς και ανταλλαγής απόψεων για την σελίδα. Ενώ στην σελίδα, η οποία θα είναι και πιό επίσημη, και μας δίνει και περισσότερες δυνατότητες, θα δημοσιεύομε με μοναδικό γνώμονα την προβολή του χωριού.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ AS ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ,,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ,,ΣΑΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ,,ΠΡΟς ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ πραξουν τα επομενα 5 χρονια

  • Θεμος Καππα Ειναι μια καλη λυση αυτη Παρη αλλα θα χρειαστούμε χρονο. Όμως αν το αποφασίσουμε θα γινει! Εδω όμως θα πρεπει μα παραχωρήσω τη θέση μου σε κάποιον άλλο διότι μη μπορώντας να το παρακολουθήσω αδυνατώ και να βοηθήσω.

  • Diamantatos Paraskevas Θέμο, για εδώ μην ανησυχείς. μπορείς να παραμείνεις αναπληρωματικός 

  • Diamantatos Paraskevas θέμο σου δανείζομαι το κείμενο . ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ δές πώς μπορείς να πάρεις προτάσεις ....

  • Diamantatos Paraskevas επίσης μετα απο άπειρο scroll down, βρήκα πού είχα postarei και τις άλλες σελίδες του πόρου. 
    me tis 5 selides gia ton poro prepei na kanoume kati ... autihttps://www.facebook.com/.../P%C3%B3ros.../110045979015239 i opoia thelei foto profil , i kai merge - duplicate me tis alles 4 , autihttps://www.facebook.com/.../P%C3%B3ros.../197328430316405 pou prepei na epileksoume panw panw oti den einai duplicate apo ta kambitsata .....autihttps://www.facebook.com/.../Poros.../365167383529829...... pou prepei na ginei edit oti prokeite gia city , kai oxi local buisness. kai auti pou kapoios tin exei , den kserw poios akribws http://www.facebook.com/pages/Poros-Kefalonia/128334712773

    Póros, Kefallinia, Greece
    City
    Page: 421 like this
    March 4 at 11:38pm · Like · 1 · Remove Preview

    Diamantatos Paraskevashttps://www.facebook.com/.../%CE%A0%CF%8C.../217926451703034 kai auti pou thelei suggest photo - edit oti einai city - i kai oti einai duplicate me tin alli selida.

    Πόρος Κεφαλονιάς
  • Diamantatos Paraskevas oi perissoteres exoun ginei edit

  • Θεμος Καππα Κάπως θα πρεπει είτε να σβηστούν είτε να ενσωματωθούν. Αυτα τα αφήνω όμως σε όποιον εχει ιδέα απο ιντερνετια γιατι εγω δεν, και μετα ας συζητήσουμε τι θελουμε και το φτιάχνουμε!

  • Diamantatos Paraskevas tis perissoteres, katafera na tis kanw merge. alla kai pali den mas epeireazoun

  • Maria Gkiafi Kefalonia Εγώ παιδιά δεν είμαι η αρμόδια για να δημιουργήσω ομάδες, γκρουπ και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο… ούτε ξέρω πως γίνονται αυτά.
    Από τις φωτογραφίες λοιπόν που ποστάρω εισπράττω ότι αυτό το <γκρουπ> απαρτίζεται από άτομα που μένουν στον Πόρο, από άτομα 
    που κατάγονται από εδώ και νοσταλγούν το νησί μας , από άτομα που επισκέπτονται τον Πόρο αλλά και άτομα που τους αρέσει το μέρος και είτε έχουν έρθει , είτε θέλουν και σκοπεύουν να μας επισκεφτούν.
    Πιστεύω ότι το <γκρουπ> χρειάζεται κάποιες αλλαγές με βασικό σκοπό ασφαλώς την προβολή του χωριού μας γιατί πραγματικά το αξίζει και το έχει πολύ ανάγκη!!!
    Έτσι λοιπόν Paraskeva μια και εσύ είσαι ο εμπνευστής αλλά και ο καταλληλότερος σ αυτό το είδος της τεχνολογίας, σε συνεργασία με τα μέλη αυτού του< γκρουπ>, θα πρότεινα να αναφέρονται βασικές πληροφορίες της περιοχής μας ακόμα και χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας π.χ. για το πώς να φτάσουν στον Πόρο, πληροφορίες για το τι προσφέρει ο τόπος μας: ( διαμονές, εστιατόρια, επιχειρήσεις, χώρους και τρόπους διασκέδασης, αξιοθέατα , πεζοπορικές διαδρομές κτλ.) 
    Έχουμε ήλιο, πράσινο, παραλίες, βουνό, θάλασσα, λιμάνι..…. Όμορφο τοπίο διαμορφωμένο έτσι ώστε να είναι ολόκληρο το χωριό κατά μήκος του με απέραντη θέα στο Ιόνιο και πρόσβαση κατευθείαν στη θάλασσα…Είμαστε ένας κατάλληλος προορισμός για καλοκαιρινές και όχι μόνο διακοπές!!!
    Έχουμε πολλές ατέλειες, πολλές ελλείψεις , πολλές κακοτεχνίες, πολλά αναξιοποίητα και σημαντικά ευρήματα και τοποθεσίες… έχουμε όμως τεράστια φυσική ομορφιά στον τόπο μας! 
    Εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένη να βοηθήσω όπως και όσο μπορώ με οποιαδήποτε τρόπο αποφασιστεί να διαμορφωθεί αυτό το <γκρουπ>. Πιστεύω ότι και όλα τα μέλη του αγαπούν αυτό το μέρος και σίγουρα θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση και την ανάπτυξη του όμορφου χωριού μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου