Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ένα νησί αφημένο στο Ιόνιο.


Ούτε ο σεισμός δεν κατάφερε να κινήσει το τέλμα των αρχών του τόπου. Αεροπλάνα, παράτες, και κανάλια ήταν παρόντα όσο κουνιόνταν οι βελόνες των σεισμογράφων.
Οι άτακτες αντιδράσεις και η προχειρότητα μαζί με την έλλειψη συντονισμού από αιρετούς εως διορισμένους του τόπου, δεν είναι κάτι νέο. Το φαίνεσθαι, υπερτερεί όλων των άλλων υποχρεώσεων που πηγάζουν από την θέση ευθύνης που τους έδωσε ο κόσμος.
Τα Δ.Σ. αρένες αντιπαραθέσεων ή σαλόνια εξυπηρετήσεων.
Μια Κεφαλονιά, που δεν της αρμόζει η λήθη που προσπαθούν να της πασάρουν με όμορφα πρόσωπα και αριθμητικές υπεροχές στο Πρωτοδικείο.
Οι λέξεις ακομμάτιστος και αδέσμευτος που φιγουράρουν στον συνδυασμό του ΦΙ.Κ.Ο, δεν μπήκαν τυχαία, ούτε για ξεκάρφωμα. Τρανή απόδειξη αυτού είναι, ότι πρώτα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα οι 46 υποψήφιοι και κατόπιν επιλέχθηκε ο επικεφαλής μας Ηλίας Παρίσης, σε αντίθεση με την συνήθη τακτική συγκρότησης κομμάτων.

Ο ΦΙ.Κ.Ο έχει θέσεις, έχει πρόγραμμα, αλλά κυρίως φέρει την μοναδικότητα του νέου που άντλησε δύναμη από τον πολίτη που πονά το νησί του. Οι Δήμαρχοι φεύγουν, το νησί μένει.
Με το ψηφοδέλτιο του ΦΙ.Κ.Ο σας καλώ να παράξουμε μαζί δίκαιο.
‘Ενας Ρυσιάνος που ζεί και εργάζεται στο Ληξούρι.
Καββαδίας Θανάσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου