Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Τα πήρε στο… κρανίο ο Σάββας

1
Κάπως αλλιώς είχε οργανωθεί η αποψινή τελευταία προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, Θεόφιλου Μιχαλάτου στο Αργοστόλι και αλλιώς βγήκε στο τέλος, μετά το ξέσπασμα του Σάββα Σαββαόγλου πάνω στο πάλκο.
Τίποτε δεν προμήνυε πως η τελευταία συνάντηση των υποψηφίων και των ψηφοφόρων της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» θα είχε αυτή την κατάληξη, αφού ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, παρά το γεγονός ότι επιτέθηκε σε Αλέξανδρο Παρίση και Αλέκο Καλαφάτη, κράτησε χαμηλούς τόνους αναφορικά με τα… ντεσιμπέλ. Ο κ. Μιχαλάτος αναφέρθηκε στο γνωστό σλόγκαν του συνδυασμού του ότι το νησί μας πρέπει να δίνει ευκαιρίες και δυνατότητες σε κάθε νέο άνθρωπο, αλλά και για να μπουν οι βάσεις να επιστρέψουν όσοι έφυγαν και να γίνει ξανά η Κεφαλονιά Νησί ζωής. Αφού ανέβασε στο πάλκο όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου τονίζοντας ταυτόχρονα πως η παράταξη του αποτελείται στο σύνολό της από μια ομάδα καταξιωμένων ανθρώπων με νέες ιδέες. «Έχουν μεράκι και θέληση για προσφορά στον τόπο.

 Μια ομάδα ανθρώπων, που αγαπά την πατρίδα της, χωρίς κομματικές ταμπέλες, χωρίς προσωπικές ματαιοδοξίες, χωρίς διαμεσολαβητές», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του συνδυασμού του για τη σωστή λειτουργία του Δήμου, σχεδίασε σε χαρτί την Ανάπτυξη της Κεφαλονιάς, έκανε λόγο για την Παιδεία και τον Πολιτισμό, ενώ ειδική παράγραφο στην ομιλία του αποτέλεσε η αναφορά του στην Παλλική και πως μπορεί αυτή να συνέλθει από τα χτυπήματα του Εγκέλαδου. Στον επίλογο της ομιλίας του ο κ. Μιχαλάτος ανέφερε: «Στέκομαι εδώ μπροστά σας, σας κοιτάω στα μάτια και σας υπόσχομαι ότι με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να αλλάξουμε το σκηνικό. Μπορούμε να ξαναδώσουμε την ελπίδα στα παιδιά μας. Έχουμε την ικανότητα και τη θέληση. Έχουμε τη διάθεση και το κουράγιο. Δώστε μας την ευκαιρία και δεν θα σας απογοητεύσουμε. Σας το υπόσχομαι προσωπικά», είπε μέσα σε χειροκροτήματα από τους 250 περίπου υποστηρικτές του που βρέθηκαν στο χώρο της παλιάς αγοράς. Ο Σάββας Σαββαόγλου στη συνέχεια πήρε τον λόγο και εμφανώς εκνευρισμένος έκανε αναφορά σε κάτι που ακούστηκε στην χθεσινή ομιλία του Αλέξανδρου Παρίση στο Ληξούρι. Μέρος της εκδήλωσης παρακολούθησε και ο τέως Υφυπουργός, Πέτρος Αλιβιζάτος.
Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος  ΚΑΙ  ΦΩΤΟ  ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου