Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΘΙΑΚΟΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ ΑΡΗ

Ίδομεν λοιπόνε… Σε ετούτη τη μεριά του Ιονίου πολλά και αντίρροπα πράγματα ακούονται και ακόμα δεν συμβαίνουν. Όταν αρχίσουν να συμβαίνουν δε ξέρω τι θα γένει. Μπορώ να είμαι αισιόδοξος? Δύσκολο, αλλά είπα ίδομεν. Χα χα χα. Λοιπόν φίλε Γιώργη δίπλωμα ταχυπλόου πάραυτα γιατί σε βλέπω ντιλιβερά με τα ωραία φαγητά σου. Μπαίνω και μέτοχος στην επιχείρηση!! Έχουνε να φάνε γουρούνια οι Άραβες που δε λέγετε! Εκτός έδρας λέει το Κοράνι τρώνε ελεύθερα. Έτσι είπα σε ένανε και μου απάντησε Αράβικα «κουσσόμακ»!! Κοίτα μη το πείς εσύ σε κανένανε γιατί σε έφαε λάχανο απίκου. Χουά χα χα χα χα χα χα χα. σε Tο σχέδιο του Εμίρη για το «Κάπρι του Ιονίου»


Ελπίζω να πει και κανένα μικροπανηγυρικό κάποιος που να ξεστραβώνει λίγο, έτσι λιγουλάκι (μη το παρακάνουμε) τους ακούοντας και περισσότερο τους νεότερους που το έχουνε ρίξει μόνο στα σκυλάκια και στα σφηνάκια. Γιατί μαζί με τη διασκέδαση γενικώς καλή είναι και μια μικρή «διασκέδαση» του πνεύματος… Χα χα χα. Όχι μόνο φανφάρες, γιατί αυτές μας έχουνε κάψει! Χουά χα χα χα χα χα χα. 

Αυτή τη χοντρομακακία περί μεγάλης γκάφας των Άγγλων ποιος ανιστόρητος την έγραψε? Εξυπνότατος και αναγκαστικός συνάμα χειρισμός ήταν. Προφανώς κάποιος χοντρομακάκας μπλόγκερ προσπάθησε να μετρήσει τα κιλά της μακακίας του. Του απαντώ λοιπόν: Ευτυχώς φίλε που ήταν ο Γεώργιος βασιλεύς και ξεστράβωσε το Βενιζέλο, αλλιώς έδεκει στη Καλαμάτα θα ήμασταν ακόμα! Χουά χα χα χα χα χα χα χα. σεΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ

Γουστάρω!! ( Γερμανιστί Γουσταρούφτελ)! « καλούμε τον κο Σπύρου σε δημόσιο διάλογο, όπως, όπου και όποτε ο ίδιος επιλέξει»…. … «Για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ως συνομιλητής της κας Μέρκελ και του κου Φούχτελ.»… Ευκαιρία είναι να σας αρωτήσω και εγώ μετά το Φούχτελ, τον Μούφτελ κλπ., ποιος κάνει Γαργαρούφτελ τα λεφτά που χάθηκαν στο Παμεστοιχημούφτελ και εγώ ο Θιακοκεφαλλονιτομούφτελ είμαι ο μαλακούφτελ τση υποθεσούφτελ. Ολόκληρες εκλογιούφτελ και ούτε φωνή ούτε ακροασούφτελ. Για τα Κεφαλλονίτικα Σελεμουασουφρονούφτελ φταίει η κυβέρνηση η Μνημονούφτελ ? Και για τη γκαστριά τση ξαδέρφης μου τση Αγγέλικας φταίει ο Μπαρόζο? Το μπαγάσα τόσο «μακριά»? Απίστευτο!!! Ακριβώς ίδια απίστευτο με αυτά που συμβαίνουν εδώ κάτου. Και όμως κινείτ… συμβαινούφτελ ήθελα να πώ!! Γααρ γρουγρουάρρρρρρ γααρρρρρ γααρρρρρ. Λεμόνι με μέλι Κεφαλλονίτικης παραγωγής, οι καλύτερες γαργάρες…. Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα. σε ΔΗΛΩΣΗ ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ




1 σχόλιο:

  1. … «Του απαντώ λοιπόν:
    “Ευτυχώς φίλε που ήταν ο Γεώργιος βασιλεύς και ξεστράβωσε το Βενιζέλο,
    αλλιώς έδεκει στη Καλαμάτα θα ήμασταν ακόμα!”»….

    Ωχ,ωχ, τώρα Γιώργη με έβαλες σε σκέψεις…
    Δεν πιστεύω κάποιοι να μην κατάλαβαν την ειρωνεία που εκφράζω στη παραπάνω πρόταση και προς τον ρόλο του Γεωργίου Α,΄ μα και αυτού που έγραψε περί γκάφας των Άγγλων.
    Ευτυχώς που βρέθηκε στα πράγματα ο Βενιζέλος τότε και «έπαιξε» αρκετά σωστά.
    Ο Γεώργιος αναγκαστικά και μη, πειθήνιο όργανο των Άγγλων παρέμεινε, κάτι που του στοίχησε στα γεράματα και τη ζωή του μάλλον.
    Που η γκάφα τους λοιπόν???

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή