Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Οι εκλογές αφορούν εμάς και όχι τα κόμματα


Ο Andreas Konstantatos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
· 
Οι εκλογές για την περιφέρεια η το δήμο, δεν πρέπει να γίνουν για τη ΝΔ , το ΣΥΡΙΖΑ , το ΠΑΣΟΚ η τα άλλα κόμματα.
E-KEFALONIA.NET



ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΦΕΙς


  • Vicky Hionis-Kolaitis ΝΑΙ κ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑΤΟ αλλα να μην επιλεγουμε τους υποψηφιους που ψηφισανε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!! και συνεχιζονται να υποστηριζονται από μνημονιακα κομματα. Συγκεκριμενα μιλω για την υποστηριξη σου στη Γκερεκου??????????????η κυρα των ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!!!!!

  • Andreas Konstantatos Πρώτα απο ολα δεν ψήφισε ναι σε ολα η κα Γκερεκου. Πρέπει να ξέρετε ότι διαγράφηκε και απο την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν ψήφισε το πολυνομοσχέδιο που προέβλεπε νέα μέτρα . Και δεύτερο πιστεύω ότι στις περιφερειακές εκλογές μεγαλύτερο βάρος πέφτει στα δικά μας προβλήματα , τα προβλήματα των περιοχών που ζούμε γι αυτό πρέπει να εκλέγουμε ανθρώπους που ειναι και έμπειροι και έχουν πάθος να κάνουν ορισμένα πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Μην ξεχνάτε ότι πολλοί τοπικοί άρχοντες ειναι αντιμνημονιακοι αλλά δεν έχουν καταφέρει τίποτα για τον τόπο τους.

  • Vicky Hionis-Kolaitis συμφωνο αλλα ποια πειρα στην περιφερεια εχει? πολύ καλυτεροι της ασχολούνται χρονια...και οι Κεφαλονιτες γιατι να μην στηρίξουνε τον π.χ. Γαλιατσατο που χρονια ασχολειται και μενει ενημερος και δραστηριοποιητε, προσεξε δεν τον στηριξα πουθενα και ποτε,... ο Φορτες γιατι Η Γκερεκου εχει παρελθον βεβαρημενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου