Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η “Ενωμένη Τετράπολη” στο Ληξούρι,, ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΗΞΟΥΡΙΟΤΙΚΟ

kalafatis alekos lixouri“Θέλουμε το κάθε χωριό να αποκτήσει ξανά το καφενείο του” “Όταν είχα εκλεγεί ήμουν συνεχώς σε επαφή με τον κόσμο. Επισκεπτόμουν συνεχώς τα χωριά της Κεφαλονιάς και της Παλλικής”.
Χτες το βράδυ ο Υποψήφιος Δήμαρχος της “Ενωμένη Τετράπολη”, Αλέκος Καλαφάτης, με τόλμη πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση σε Δημόσιο χώρο.
Πολλοί σχολιασμοί για το ότι δεν είχε κόσμο… Κι όμως, παρόλο που σε δημόσιο χώρο όσο κόσμο και να έχεις, πάντα δεν αρκεί, ο Υποψήφιος Δήμαρχος είχε κόσμο που τον άκουσε με προσοχή…. Περίπου 100 άτομα, τα περισσότερα στο σημείο ανάμεσα pero και dejavu, τα υπόλοιπα στον πεζόδρομο της πλατείας. Παλιοί συνοδοιπόροι του Αλέκου Καλαφάτη, που τώρα έχουν αλλάξει πολιτικό στρατόπεδο. Όπως ο …Μπίλης, που ανέφερε σε πρόσφατο δημοσίευμα ο αγαπητός Σπύρος Σολωμός.
Βλέπετε όταν τα συμφέροντα αλλάζουν, οι άνθρωποι συμπεριφέρονται ανάλογα.
Γιατί κρίνετε τον Καλαφάτη χαρακτηρίζοντας τον “βρικόλακα” και “φάντασμα” ; Γιατί δεν χρησιμοποιείτε τους ίδιους χαρακτηρισμούς σε ανθρώπους που εμφανίστηκαν από το παρελθόν, σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς;
Ακολουθεί το χτεσινό φωτορεπορτάζ και θα προστεθούν και τα βιντεάκια της ομιλίας Καλαφάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου