Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ??

“Η 3η ΕΠΙΛΟΓΗ”

Στο δίλλημα του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της 25ης Μαΐου, ως προοδευτικές και ριζοσπαστικές οντότητες της Κεφαλονιάς, ΔΕΝ μένουμε αμέτοχοι!
Έχοντας να επιλέξουμε ανάμεσα στις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος που εφαρμόζουν κοινές τακτικές: εξαγορά συνειδήσεων, εκβιασμοί, πελατειακές λογικές, εργασιακή ομηρία και υποβόσκοντα επιχειρηματικά συμφέροντα, επιλέγουμε να αποστασιοποιούμαστε και προτείνουμε την “3η ΕΠΙΛΟΓΗ”.

Ονειρευόμαστε μια Κεφαλονιά με διαφορετική νοοτροπία και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Μια Κεφαλονιά ανθρώπινη, αξιοπρεπή, ελεύθερη και δημοκρατική! Μια Κεφαλονιά ελπίδας, προοπτικής και ανάπτυξης! Καλούμε τους συντοπίτες μας που οραματίζονται αυτή την Κεφαλονιά να ψηφίσουν την “3η ΕΠΙΛΟΓΗ” δίνοντας πνοή στο όνειρό μας!



ΥΓ. Η “3η ΕΠΙΛΟΓΗ” δεν αξιώνει να καταλύσει την δημοκρατική υφή του εκλογικού αποτελέσματος της ερχόμενης Κυριακής. Αντιθέτως, θα σεβαστεί το αποτέλεσμα όποιο κ αν είναι αυτό. Αξιώνει όμως την πολιτική ωρίμανση της κοινωνίας της Κεφαλονιάς. Αξιώνει την αλλαγή πλεύσης και την ανάδειξη μιας κοινωνίας υπεύθυνης για τις επιλογές της.
Όσοι ταυτίζονται με τα παραπάνω, να εκτυπώσουν το ψηφοδέλτιο της "3ης ΕΠΙΛΟΓΗΣ" και να δώσουν ηχηρό παρόν στις κάλπες της 25ης Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου