Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕς ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΗΣΕΙ!!?


    ΡΩΜΑΪΚΗ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΣ
(Οι "σειρήνες" στη γωνία, τον "έφαγαν" τον μακαρίτη)  
ΣΤΟ 

Οι Σειρήνες / ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ. σελίδες 203 έως 207.

12 Οκτωβρίου 2013 στις 7:01 μ.μ.
  • Aris Evangelopoulos Πολυ καλη προσέγγιση,θα πώ κάτι που έλεγε ένας μεγάλος ερευνητής του Ομήρου. Οι ραψωδίες του είναι σαν να είναι γραμμένες σε κρέμμυδι.Μόλις ξεκαθαρίζεις την μία επιφάνεια σου προκύπτει μια ακόμη,δύσκολο να φτάσεις στην καρδιά του κρεμμυδιού....,θέλει πολύ κλάμα, για σένα τον ίδιο πρώτα -πρώτα

  • Aris Evangelopoulos το "κλάμα" έχει να κάνει με την αυτογνωσία που σου προσδίδει ή μελέτη της Οδύσσειας. Ο ιερός αυτός θησαυρός που θα έπρεπε να είναι το άλφα και το ωμέγα στην Ελληνική μας παιδεία. Ο Όμηρος πονάει .Ξύνει πληγές.

    ἀλλ᾿ ὀίω, καὶ δηθὰ καθήμενος ἀγγελιάων

    πεύσεται εἰν Ἰθάκῃ, τελέει δ᾿ ὁδὸν οὔ ποτε ταύτην
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΞΕΦΙΛΗΣΟΥΜΕ ,,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!,, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ,,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ,,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ,,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!! ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

  • Aris Evangelopoulos Γιώργο πραγματικά,είναι μια μαγεία το ταξίδι στον Όμηρο, κάθε στοίχος ,κάθε λέξη είναι εκεί που είναι, λέει αυτό που λέει, δεν θα μπορούσε να είναι αλλού ούτε να πει κάτι άλλο. 
    Λυπάμαι μόνο που στο διάβα της ζωής μου άργησα να τον ανακαλύψω. Το «ανακα
    ...
    πεύσεται εἰν Ἰθάκῃ, τελέει δ᾿ ὁδὸν οὔ ποτε ταύτην
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ http://porosnews.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8091.html
    porosnews.blogspot.com
    Με ερεθίζεις ορέ Poros προκειμένου να ασχολούμαι όμως με όλα τα άλλα καλύτερα με... Δείτε περισσότερα

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!! ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,,ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ,,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΓΙ΄' ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΞΑΝΑΞΕΦΙΛΙΣΜΑ,,ΘΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΜΠΑΝΗ ΓΙΑ ΛΗΞΟΥΡΙ!!,,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΦΟ ΣΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑhttp://porosnews.blogspot.gr/2010/10/blog-post_173.html

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Μέχρι να τονε μεταφέρουνε απο το Ληξούρι στα Τζανάτα λέω θα τσου βρώμησε ο πεθαμένος!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ εγω ειπα οτι συμφωναμε στο ποιανου ειναι ο ταφος. στα λοιπα διαφωνω

  • Gerassimos Moshonas απόρησα που νεοι της πατρίδας εφεραν στην επιφάνεια τον Ομηρο ,τους ηρωες του και την γλώσσα μας. Είθε τούτο το γεγονός μεσα απο το διαδίκτυο να κινήση το ενδιαφέρον των νέων γενεών για μάθηση της καλίτερης γλώσσας του κόσμου..

  • Ομηρική Ιθάκη Ο Όμηρος ήταν, είναι και θα είναι η επιφάνεια και περιμένει εκεί για να τον γνωρίσουμε.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ Ως ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟς ΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ,, ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙς ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ,,ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΕΜΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗς ΠΕΡΝΩΝΤΑς ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ! ΕΜΕΙς ΟΜΩς ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου