Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ "ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ"

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΩΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ    
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ»
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
      
                    
             
Επειδή οι νέοι, αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίζουν και βιώνουν στο πετσί τους τις συνέπειες της κρίσης και επειδή δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε πια τη λογική του χθες, με εξαγγελίες, με υποσχέσεις, με τάματα, με πράματα και θάματα, Θέλουμε να μας κοιτάξετε στα μάτια, να σας κοιτάξουμε και εμείς στα μάτια, και να σας ζητήσουμε να μας ακούσετε, γιατί και εμείς οι νέοι έχουμε φωνή, έχουμε προτάσεις. Είμαστε η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, με ανησυχίες για το αβέβαιο μέλλον μας.
Η πρόταση μας στηρίζεται σε 4 πυλώνες:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΜΟΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Για να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας, πρέπει να υπάρξει ένα Γραφείο Υποδοχής Νέων, με σκοπό την καταγραφή των αιτημάτων μας, (η ανάρτηση να γίνεται δημόσια από την Περιφέρεια). Να υπάρξει μέριμνα, αξιολόγηση και προώθηση των νέων ανάλογα με τα προσόντα τους.
Στη Διαφάνεια θέλουμε ανοιχτές και όχι κλειστές πόρτες στην Περιφέρεια, όχι στην έλλειψη της άμεσης επαφής και ανύπαρκτης ενημέρωσης, για τα πεπραγμένα στην Περιφέρεια.
Στρατηγικός σχεδιασμός. Για να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει εμείς οι νέοι να φανταστούμε πως θέλουμε τον τόπο μας και να μετέχουν άτομα που να θέλουν και να μπορούν να συμμετέχουν και να προσφέρουν.
Συμμετοχή. Το σημαντικότερο κομμάτι για μας είναι η συμμετοχικότητα της φωνής των νέων σε κάθε πρωτοβουλία και κάθε προσπάθεια της Περιφέρειας.
ΟΧΙ στην αντιπαλότητα και στην έχθρα, ΟΧΙ στην αλαζονεία και την απαξίωση. ΔΕΝ είμαστε ακόλουθοι μιας ομάδας, είμαστε ισότιμοι συμμετέχοντες σε μια προσπάθεια που μας αφορά όλους.  
Γιατί απλά οι ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ και η «ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ», με τον ΥΠ. Περιφερειάρχη Άνθη Χρήστο και τον ΥΠ. Αντιπεριφερειάρχη Κο Σταύρο Λυκούδη, αποτελούν την εγγύηση για την πραγμάτωση των στόχων μας, για το όραμα των νέων: ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΥΡΙΟ.   
                                                                                                                                    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΩΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
                                                      ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
                                                          ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ»

                                                                                                                                              ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

3 σχόλια: